+383 38 222 223 / [email protected]

EYOF VEROR MARIBOR 2023

Data e Lojërave:
23 korrik – 29 korrik 2023

Shteti:
Sllovenia

Festivali Olimpik Evropian Veror për të Rinj (EYOF) Maribor 2023, u mbajt në Maribor të Sllovenisë.

Pjesëmarrës ishin 48 shtete, përfshirë vendin tonë, Kosovën.

Ekipi ynë u përbë nga 19 sportistë të pesë sporteve të ndryshme: Xhudo, atletikë, not, tenis dhe çiklizëm.

Kosova përfundoi garat pa fituar ndonjë medalje, ndërsa suksesi më i madh ishte vendi i pestë me xhudistin, Blin Kuka dhe vendi i shtatë me xhudisten, Laurinë Gashi.

Sportistët pjesëmarrës ishin të moshave 14-18 vjeç.


Uebfaqja zyrtare e EYOF-it: https://eyof-maribor.com/en/home/


Rezultatet: https://eyof-maribor.com/en/schedule-and-results/