+383 38 222 223 / [email protected]

LOJËRAT EVROPIANE KRAKOVIA & MALOPOLSKA 2023

Data e Lojërave:
21 qershor – 02 korrik

Shteti:
Poloni

Edicioni i tretë i Lojërave Evropiane, u mbajt në rajonin Krakow dhe Malopolska të Polonisë.

Kosova u përfaqësua me 38 sportistë të tetë sporteve të ndryshme.

Ekipi ynë nuk fitoi medalje. Arritja më e madhe ishte vendi i pestë me boksieren, Donjeta Sadiku.