+383 38 222 223 / [email protected]

KOK nderon vullnetarët në Ditën Ndërkombëtare të Vullnetarëve

Me rastin e 5 Dhjetorit – Dita Ndërkombëtare e Vullnetarëve, KOK ka nderuar me mirënjohje dhjetëra vullnetarë, të cilët kanë dhënë kontribut të çmuar në zhvillimin e aktiviteteve të KOK-ut gjatë vitit 2023. Presidenti Krasniqi, ka falënderuar vullnetarët, për të cilët tha se mbeten krah i djathtë i aktiviteteve tona dhe se ky bashkëpunim me… Continue reading KOK nderon vullnetarët në Ditën Ndërkombëtare të Vullnetarëve