+383 38 222 223 / [email protected]

KOK nënshkruan kontratat me 44 bursistë “Shpresa Olimpike 2024”

Komiteti Olimpik i Kosovës (KOK) ka nënshkruar sot kontratat me 44 bursistë të rinj “Shpresa Olimpike 2024”, të cilët do të mbështeten nga KOK-ut me paga mujore në vlerë 150 euro. Në emër të KOK-ut, nënshkroi presidenti Ismet Krasniqi, ndërsa nga pala tjetër, sportisti dhe federata. Sportistët iu takojnë moshës deri në 21 vjet, ndërsa… Continue reading KOK nënshkruan kontratat me 44 bursistë “Shpresa Olimpike 2024”