+383 38 222 223 / [email protected]

KOK mirëpriti komisionin vlerësues të “ACES Europe” për titullin “Prishtina, Qytet Evropian i Sportit 2024”

Drejtuesit e KOK-ut, presidenti Ismet Krasniqi dhe sekretari i përgjithshëm, Besim Aliti, kanë pritur sot komisionin vlerësues të ACES Europe, të cilët po e vizitojnë Prishtinën, me rastin e shpalljes zyrtare të kandidaturës për titullin “Prishtina, Qytet Evropian i Sportit 2024”. Presidenti Krasniqi, duke falënderuar komisionin për vizitën, foli për të arriturat dhe sfidat e… Continue reading KOK mirëpriti komisionin vlerësues të “ACES Europe” për titullin “Prishtina, Qytet Evropian i Sportit 2024”