+383 38 222 223 / [email protected]

KOK, MKRS dhe Ambasada e Suedisë organizuan aktivitet për 8 Marsin

KOK, MKRS dhe Ambasada e Suedisë në Prishtinë, janë bërë sot bashkë për të shënuar 8 Marsin – Dita Ndërkombëtare e Gruas, duke organizuar aktivitet në futboll, ku morën ekipe të klubeve të vajzave. Presidenti i KOK-ut, Ismet Krasniqi, duke uruar vajzat dhe gratë në këtë ditë të rëndësishme, theksoi se sukseset më të mëdha… Continue reading KOK, MKRS dhe Ambasada e Suedisë organizuan aktivitet për 8 Marsin