+383 38 222 223 / [email protected]

Drejtuesit e KOK-ut morën pjesë në Asamblenë e Përgjithshme të EOC-ut

Për dy ditë me radhë, në Stamboll të Turqisë, është mbajtur Asambleja e 52-të e Përgjithshme e Komitetit Olimpik të Evropës, në të cilën morën pjesë drejtuesit e Komiteteve Olimpike Kombëtare. KOK-un e përfaqësuan presidenti, Ismet Krasniqi dhe nënpresidenti, Milaim Kelmendi, të cilët krahas pjesëmarrjes në Asamble, patën mundësi të takimeve të ndryshme me homologë… Continue reading Drejtuesit e KOK-ut morën pjesë në Asamblenë e Përgjithshme të EOC-ut