+383 38 222 223 / [email protected]

KOK-u nënshkroi memorandum bashkëpunimi me MKRS-në

Komiteti Olimpik i Kosovës dhe Ministria për Kulturë, Rini e Sport, kanë nënshkruar memorandum bashkëpunimin për vitin 2020. Memorandumi u nënshkrua nga presidenti i KOK-ut, Besim Hasani dhe ministrja për Kulturë, Rini e Sport, Vlora Dumoshi. Memorandumi parasheh përkrahje financiare të MKRS për KOK-un gjatë këtij viti. Ministrja Vlora Dumoshi, me këtë rast tha se… Continue reading KOK-u nënshkroi memorandum bashkëpunimi me MKRS-në

KOK nënshkroi memorandum bashkëpunimi me RTK-n për Lojërat Evropiane Minsk 2019

Komiteti Olimpik i Kosovës ka nënshkruar të enjten memorandum bashkëpunimin me Radio Televizionin e Kosovës për Lojërat e dyta Evropiane Minsk 2019.RTK do të ketë ekskluzivitetin e transmetimit të Lojërave Evropiane Minsk 2019 për territorin e Kosovës. Krahas transmetimit të mundësuar nga KOK-u, RTK do të krijojë hapësirë publicitare për KOK-un, para, gjatë dhe pas… Continue reading KOK nënshkroi memorandum bashkëpunimi me RTK-n për Lojërat Evropiane Minsk 2019

KOK nënshkruan memorandum bashkëpunimi me Play International Kosova

Komiteti Olimpik i Kosovës ka nënshkruar memorandum bashkëpunimi me organizatën, Play International Kosova. Në emër të KOK-ut, memorandumin e nënshkroi presidenti Besim Hasani, ndërsa për Play International Kosovëa udhëheqësi i kësaj organizate.Presidenti Hasani i njoftoi mysafirët me disa prej aktivitetevetë Komitetit Olimpik të Kosovës, si Ditën Olimpike 2019, Festivalin Sportiv Prishtina 2019, si dhe Panairin… Continue reading KOK nënshkruan memorandum bashkëpunimi me Play International Kosova

KOK dhe MKRS nënshkruajnë memorandum bashkëpunimi, iu bëjnë thirrje ATK-s për zbatim të Ligjit për Sponsorizim

Ministri për Kulturë, Rini e Sport, Kujtim Gashi, i shoqëruar nga këshilltari për Sport, Daut Thaqi, ka vizituar të mërkurën Komitetin Olimpik të Kosovës, me ç’rast është nënshkruar memorandum bashkëpunimi mes MKRS dhe KOK-ut për vitin 2019.Presidenti i KOK-ut, Besim Hasani, i shoqëruar nga sekretari i përgjithshëm, Shasivar Haxhijaj, e ka vlerësuar lartë mbështetjen e… Continue reading KOK dhe MKRS nënshkruajnë memorandum bashkëpunimi, iu bëjnë thirrje ATK-s për zbatim të Ligjit për Sponsorizim

Nënshkruhet memorandumi për ndërtimin e Qendrës Sportive për Arte Marciale

Në Ministrinë e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, sot, iu dha drita jeshile ndërtimit të Qendrës Sportive për zhvillimin e arteve marciale. U nënshkrua memorandum mirëkuptimi ndërmjet MKRS-së, Komunës së Prishtinës, Ekipit të Kombeve të Bashkuara në Kosovës (UNDP), Komitetit Olimpik të Kosovës dhe Federatës së Karatesë së Kosovës. Përmes këtij memorandumi, palët nënshkruese pajtohen që… Continue reading Nënshkruhet memorandumi për ndërtimin e Qendrës Sportive për Arte Marciale

KOK-u nënshkroi memorandum bashkëpunimi me Komunën e Vitisë për bursistët olimpikë

Në vazhdën e nënshkrimit të memorandumeve me komunat prej nga vijnë bursistët olimpikë Tokyo 2020, Komiteti Olimpik i Kosovës të enjten ka nënshkruar memorandum bashkëpunimi edhe me Komunën e Vitisë për sportistët, Urata Rama dhe Drilon Ibrahimi. Memorandumi u nënshkrua nga presidenti i KOK-ut, Besim Hasani dhe nënkryetari i Komunës së Vitisë, Hasan Aliu, i… Continue reading KOK-u nënshkroi memorandum bashkëpunimi me Komunën e Vitisë për bursistët olimpikë

KOK nënshkroi memorandum bashkëpunimi me Komunën e Kamenicës për tre bursistët olimpikë

Pas Komunës së Gjilanit, Komiteti Olimpik i Kosovës ka nënshkruar memorandum bashkëpunimi edhe me Komunën e Kamenicës, e cila bëhet bashkëfinancuese me KOK-un për tre bursistët olimpikë, të cilët vijnë nga kjo komunë: Musa Hajdari, Vijona Kryeziu dhe Astrit Kryeziu.Memorandumi u nënshkrua nga presidenti i KOK-ut, Besim Hasani dhe kryetari i Komunës së Kamenicës, Qëndron… Continue reading KOK nënshkroi memorandum bashkëpunimi me Komunën e Kamenicës për tre bursistët olimpikë

KOK nënshkroi memorandum bashkëpunimi me Komunën e Gjilanit

Komiteti Olimpik i Kosovës ka nënshkruar memorandum bashkëpunimi me Komunën e Gjilanit, e cila bëhet bashkëfinancuese me KOK-un për bursisten olimpike, karateisten Fortesa Orana.Memorandumi u nënshkrua nga presidenti i KOK-ut, Besim Hasani dhe kryetari i Komunës së Gjilanit, z. Lutfi Haziri.Karateistja Orana është bursiste për Lojërat Olimpike Tokyo 2020. KOK-u, falë projektit të fituar në… Continue reading KOK nënshkroi memorandum bashkëpunimi me Komunën e Gjilanit

KOK nënshkroi memorandum bashkëpunimi me MKRS-në

Komiteti Olimpik i Kosovës (KOK) ka nënshkruar sot memorandum bashkëpunimi me ministrin për Kulturë, Rini e Sport (MKRS), Kujtim Gashi, përmes të cilit përcaktohet financimi i KOK-ut nga MKRS-ja për vitin 2018.Vlera që institucioni më i lartë sportiv në vend, KOK do të përfitojë nga MKRS-ja është 250 mijë euro.Presidenti i Komitetit Olimpik të Kosovës,… Continue reading KOK nënshkroi memorandum bashkëpunimi me MKRS-në