+383 38 222 223 / [email protected]

Prezantohet programi “Super Sportistët”

Para përfaqësuesve të federatave, klubeve sportistëve dhe mediave është prezantuar programi për performancë të lartë sportive “Super Sportistët”. Programi mbështet sportistët përgjatë karrierës së tyre aktive dhe është i ndarë në tri faza, ndërsa për synim ka rezultatet e sportistëve në Lojërat Olimpike 2028 në Los Angjelos, Lojërat Mesdhetare Prishtina 2030 dhe Lojërat Olimpike Brisbane… Continue reading Prezantohet programi “Super Sportistët”