+383 38 222 223 / [email protected]

KOK organizoi punëtorinë për luftën kundër diskriminimit në sport

KOK ka organizuar sot punëtorinë për luftën kundër diskriminimit në sport, me ç’rast është prezantuar manuali për luftimin e kësaj dukurie. Prezantimin e manualit në detaje e bëri avokati për çështje sportive nga Italia, Salvatore Civali. Manuali si kornizë ligjore, qëllim primar ka mbrojtjen dhe trajtimin e barabartë të sportistëve, trajnerëve, delegacioneve të ekipeve dhe… Continue reading KOK organizoi punëtorinë për luftën kundër diskriminimit në sport