+383 38 222 223 / [email protected]

KOK nis serinë e pesë seminareve online për shëndetin mendor

KOK do të nisë një seri prej pesë seminareve online për trajnerët, të fokusuar në temat e shëndetit mendor dhe përgatitjes në sport, të quajtur “Master your mental game”! Punëtoria e parë mbahet më 5 mars 2024 në formatin online, me fillim në ora 10:00. Dy punëtoritë e para, që do të organizohen në mars… Continue reading KOK nis serinë e pesë seminareve online për shëndetin mendor