+383 38 222 223 / [email protected]

Distria Krasniqi e Akil Gjakova, Laureatët e Vitit 2023

Xhudistët Distria Krasniqi dhe Akil Gjakova kanë fituar çmimet kryesore në edicionin e tetë të ceremonisë Laureatët 2023. Krasniqi u shpall “Sportistja e Vitit”, ndërsa Gjakova “Sportisti i Vitit”. Të dy fituan për herë të katërt çmimet e më të mirëve. “Jemi në vitin olimpik dhe po përgatitemi shumë për LO Paris dhe shpresoj të… Continue reading Distria Krasniqi e Akil Gjakova, Laureatët e Vitit 2023