+383 38 222 223 / [email protected]

Rreth 30 administratorë vendorë e ndërkombëtarë, diplomuan në Kosovë për kursin S2ABC

Për dy ditë me radhë, KOK-u ka mirëpritur rreth 30 administratorë vendorë e ndërkombëtarë të cilët diplomuan në kursin e avancuar evropian për administratorë të sportit (S2ABC), të cilin krahas vendeve të Evropës, e vijuan edhe pjesëmarrës nga Kosova. Në mesin e të diplomuarve ishin edhe përfaqësuesit e KOK-ut, drejtori për financa, Endrit Syla dhe… Continue reading Rreth 30 administratorë vendorë e ndërkombëtarë, diplomuan në Kosovë për kursin S2ABC