+383 38 222 223 / [email protected]

THIRRJE PËR APLIKIM NË KUIZIN OLIMPIK

Komiteti Olimpik i Kosovës për herë të parë do të organizojë kuizin olimpik, përmes të cilit synon të promovojë vlerat olimpike. Kuizi do të realizohet në bashkëpunim me Radio Televizionin e Kosovës dhe partnerin tonë premium, bankën BKT Kosova. Kuizi do të transmetohet çdo të shtunë në RTK, me realizimin e shtatë edicioneve, duke nisur… Continue reading THIRRJE PËR APLIKIM NË KUIZIN OLIMPIK