LOJËRAT EVROPIANE KRAKOVIA & MALOPOLSKA 2023

Shteti Poloni
Data e Lojërave 21 qershor - 02 korrik
2023

Lojërat Evropiane të vitit 2023, do të mbahen në rajonin Krakovia dhe Malopolska të Polonisë.

Pjesëmarrës pritet të jenë 4 mijë sportistë të 50 Komiteteve Olimpike të Evropës.

Për Komitetin Olimpik të Kosovës, do të jenë Lojërat e treta Evropiane, pas Baku 2015 dhe Minsk 2019.

Sistemin e kualifikimit për sportet pjesëmarrëse mund ta gjeni në këtë link. 

Lajme nga LOJËRAT EVROPIANE KRAKOVIA & MALOPOLSKA 2023

Na ndiqni

Video

Federatat

Federata e Gjimnastikës e Kosovës

[email protected]


Kryetar, Besim Halilaj
Tel. +383 44 243 636
E-mail, [email protected]


Sekretar i përgjithshëm: Amir Tahiraga
Tel. +383 44 145 009
E-mail, [email protected]

Federata e Pentatllonit Modern

Kryetar: Agron Kuqi
E-mail: 

Federata e Skermës e Kosovës
Federata e Kick-Boxit e Kosovës

E-mail: [email protected]

Kryetar: Fatmir Makolli
Mob: +383 44 209 292
E-mail:


Sekretar gjeneral: Nuhi Paçarizi
Mob: +383 44 201 305
E-mail:

Federata e Parkuorit e Kosovës

Kryetar: Berat Mavriqi
Tel
E-mail: [email protected]

 

Federata e E'Sportit e Kosovës
Federata e Teqbollit e Kosovës
Federata e Bejsbollit dhe Softbollit e Kosovës

Kryetar: Taulant Devolli
E-mail: [email protected]
Tel:


Sekretar i pergjithëshem: Pal Bala
E-mail: [email protected]
Tel: 

Federata e Sportit me Kuaj e Kosovës

Kryetar: Fehmi Fetahi
E-mail:

 

Sekretare: Arta Kokollari
E-mail: [email protected]