+383 38 222 223 / [email protected]

“Balluku & Zhaveli”, auditor i jashtëm i KOK-ut për Ciklin Olimpik 2021 – 2024

Asambleja e 8-të Zgjedhore e Komitetit Olimpik të Kosovës ka zgjedhur edhe auditorin për Ciklin Olimpik 2021 – 2024.

Auditor u zgjodh kompania “Balluku & Zhavelli”, e cila sipas Komisionit për Zgjedhjen e Auditorit të Jashtëm dhe Bordit Ekzekutiv të kaluar, kishte pasur ofertën më të lirë.

Në tenderin e publikuar në uebfaqen e KOK-ut, kishin konkurruar katër kompani.