+383 38 222 223 / [email protected]

Vendimet e mbledhjes së 33-të të BE të KOK-ut

Bordi Ekzekutiv i KOK-ut, nën udhëheqjen e presidentit, Ismet Krasniqi, ka mbajtur mbledhjen e 33-të të tij, në të cilën shqyrtoi pika të ndryshme të rendit të ditës.


Më poshtë gjeni vendimet:

  • U diskutua për Asamblenë e Punës 2023, e cila do të mbahet më 27 mars 2024 në Hotel Emerald në Prishtinë. U konstatua se të gjitha përgatitjet për Asamble po shkojnë sipas dinamikës së paraparë, si dhe u aprovua rendi final i Asamblesë.


  • U vendos të mbështetet me 6 mijë euro Kombëtarja U-18 e hendbollit (vajzat), pas kualifikimit në Kampionatin Botëror të hendbollit për grupmoshën U-18.


  • Dy skitaret Engji Sefaj dhe Arba Pupovci u përfshinë në listën e bursave për Lojërat Olimpike Dimërore Milano Cortina 2026.


  • U vendos të mbështetet me 1 mijë euro skitari Klos Vokshi, për rehabilitimin e tij, pas lëndimit të pësuar në Lojërat Olimpike për të Rinj Gangwon 2024.