Komisionet

E përhershme

Me qëllim të lehtësimit, asistimit dhe përforcimit të punës së Komitetit Olimpik të Kosovës, Bordi Ekzekutiv mund të formojë komisione dhe grupe punuese, nëse është e nevojshme.

Me këtë rast, BE i KOK-ut ka formuar këto komisione të përhershme:

Komisioni i Sportistëve
Majlinda Kelmendi, Musa Hajdari

 

Komisioni Etik
Agron Mala, Ramadan Selimi 

  

Komisioni për Financa
Ramadan Selimi, Agron Mala dhe Gazmend Maxhuni


Komisioni Ligjor
Agron Mala, Ramdan Selimi dhe Blerina Imeri


Komisioni për Marketing
Besim Hasani, Shasivar Haxhijaj, Endrit Syla

 

Komisioni Mjekësor
Avni Nuha, Gëzim Murseli, Basri Lenjani

 

Komisioni Femra dhe Sporti
Shqipe Zogiani, Shqipe Bajçinca-Brestovci, Vjollca Krasniqi, Rejhan Halili

 

Komisioni i Sportit
Agron Kuka, Shqipe Bajçinca – Brestovci dhe Bujar Loci

 

Komisioni për Marrëdhënie Ndërkombëtare
Memli Krasniqi, Petrit Selimi, Driton Latifi

Grupet punuese

Na ndiqni

Video

Federatat

Federata e Gjimnastikës e Kosovës

[email protected]


Kryetar, Besim Halilaj
Tel. +383 44 243 636
E-mail, [email protected]


Sekretar i përgjithshëm: Amir Tahiraga
Tel. +383 44 145 009
E-mail, [email protected]

Federata e Pentatllonit Modern

Kryetar: Agron Kuqi
E-mail: 

Federata e Skermës e Kosovës
Federata e Kick-Boxit e Kosovës

E-mail: [email protected]

Kryetar: Fatmir Makolli
Mob: +383 44 209 292
E-mail:


Sekretar gjeneral: Nuhi Paçarizi
Mob: +383 44 201 305
E-mail:

Federata e Parkuorit e Kosovës

Kryetar: Berat Mavriqi
Tel
E-mail: [email protected]

 

Federata e E'Sportit e Kosovës
Federata e Teqbollit e Kosovës
Federata e Bejsbollit dhe Softbollit e Kosovës

Kryetar: Taulant Devolli
E-mail: [email protected]
Tel:


Sekretar i pergjithëshem: Pal Bala
E-mail: [email protected]
Tel: 

Federata e Sportit me Kuaj e Kosovës

Kryetar: Fehmi Fetahi
E-mail:

 

Sekretare: Arta Kokollari
E-mail: [email protected]