+383 38 222 223 / [email protected]

Faleminderit EYOF Maribor 2023, shihemi në Shkup 2025

Është mbyllur edhe zyrtarisht Festivali Olimpik Evropian për të rinj EYOF Maribor 2023.


Ceremonia u zhvillua në qendër të Mariborit, ndërsa flamurin tonë në parakalim e mbajtën atletja, Emine Jonuzi dhe tenisti, Salidin Rama.


Ekipi ynë u paraqit me 19 sportistë, të sporteve të xhudos, atletikës, notit, tenisit dhe çiklizmit, ndërsa suksesi më i mdh ishin vendi i pestë me Blin Kukën dhe i shtati me Laurinë Gashin, të dy nga xhudo.

EYOF-i i ardhshëm do të mbahet në Shkup të Maqedonisë së Veriut, në verën e vitit 2025.