+383 38 222 223 / [email protected]

Drejtori ekzekutiv i FIBA Evropës, Kamil Novak, vizitoi KOK-un

Drejtori ekzekutiv i FIBA Evropës, Kamil Novak, ka vizituar sot Komitetin Olimpik të Kosovës, me ç’rast është pritur nga presidenti Ismet Krasniqi dhe sekretari i përgjithshëm, Besim Aliti.


Presidenti Krasniqi falënderoi drejtorin Novak për vizitën dhe përkrahjen që po i jep basketbollit tonë, ndërsa shprehu vullnetin dhe gatishmërinë e KOK-ut për të fuqizuar edhe më tutje bashkëpunimin me FBK-në për të avancuar edhe më tej basketbollin në Kosovë.Drejtori ekzekutiv Novak, që shoqërohej nga drejtuesit e FBK-së, kryetari Arben Fetahu e sekretarja e përgjithshme, Elvira Dushku, falënderoi presidentin Krasniqi për mikpritjen dhe bashkëpunimin e ngushtë që ka me FBK-në.


Novak vlerësoi lart punën dhe përkushtimin e FBK-së për avancimin e basketbollit, derisa përmendi organizimet e shumta ndërkombëtare që po i bënë federata, si dhe shprehu konsideratën edhe për emërimin e Fetahut, anëtar i Bordit të FIBA Evropës.


Drejtori Novak do të jetë i pranishëm në ndeshjen Kosova-Malta që zhvillohet në kuadër të Kampionatit Evropian, Divizioni C për meshkuj U16, që sot nis në Prishtinë, ndërsa më pas do të ndjek edhe takimin e parë parakualifikues për Evropianin 2025, ndërmjet Kosovës dhe Zvicrës, që zhvillohet në Prizren.