+383 38 222 223 / [email protected]

U prezantua ekipi Olimpik i Kosovës, si dhe u mbajt ligjëratë për anti-doping

Pas pritjes së organizuar tek presidenti i Republikës së Kosovës, Hashim Thaçi dhe vënies së gurëthemelit të Qendrës së parë për Mjekësi Sportive, Komiteti Olimpik i Kosovës në një ceremoni të veçantë prezantoi ekipin Olimpik, që do të marrë pjesë në Lojërat Mesdhetare Tarragona 2018. 40 sportistë, 13 trajnerë dhe katër gjyqtarë do të përfaqësojnë… Continue reading U prezantua ekipi Olimpik i Kosovës, si dhe u mbajt ligjëratë për anti-doping