Medaljet

LOJËRAT OLIMPIKE TOKYO 2020

1 Nora Gjakova Xhudo

LOJËRAT OLIMPIKE RIO 2016

LOJËRAT EVROPIANE MINSK 2019

1 Nora Gjakova Xhudo
1 Loriana Kuka Xhudo

LOR VEROR BUENOS AIRES 2018

1 Erza Muminoviq Xhudo

LOJËRAT EVROPIANE BAKU 2015

1 Nora Gjakova Xhudo

EYOF VEROR BAKU 2019

1 Muhamet Ramadani Atletikë

LOJËRAT MESDHETARE ORAN 2022

1 Loriana Kuka Xhudo
1 Laura Fazliu Xhudo
1 Akil GJakova Xhudo
1 Flaka Loxha Xhudo

LOJËRAT MESDHETARE TARRAGONA 2018

1 Nora Gjakova Xhudo
1 Akil GJakova Xhudo
1 Loriana Kuka Xhudo

Na ndiqni

Video

Federatat

Federata e Gjimnastikës e Kosovës

[email protected]


Kryetar, Besim Halilaj
Tel. +383 44 243 636
E-mail, [email protected]


Sekretar i përgjithshëm: Amir Tahiraga
Tel. +383 44 145 009
E-mail, [email protected]

Federata e Pentatllonit Modern

Kryetar: Agron Kuqi
E-mail: 

Federata e Skermës e Kosovës
Federata e Kick-Boxit e Kosovës

E-mail: [email protected]

Kryetar: Fatmir Makolli
Mob: +383 44 209 292
E-mail:


Sekretar gjeneral: Nuhi Paçarizi
Mob: +383 44 201 305
E-mail:

Federata e Parkuorit e Kosovës

Kryetar: Berat Mavriqi
Tel
E-mail: [email protected]

 

Federata e E'Sportit e Kosovës
Federata e Teqbollit e Kosovës
Federata e Bejsbollit dhe Softbollit e Kosovës

Kryetar: Taulant Devolli
E-mail: [email protected]
Tel:


Sekretar i pergjithëshem: Pal Bala
E-mail: [email protected]
Tel: 

Federata e Sportit me Kuaj e Kosovës

Kryetar: Fehmi Fetahi
E-mail:

 

Sekretare: Arta Kokollari
E-mail: [email protected]