LOJËRAT BOTËRORE TË ANOC-ut NË RËRË BALI 2023

Shteti
Data e Lojërave 30 nëntor - 30 nëntor
0001

Lojërat e dyta Botërore të Asociacionit Ndërkombëtar të Komiteteve Olimpike (ANOC) në rërë do të mbahen në Bali të Indonezisë, në muajin gusht të vitit 2023.

Lojërat e para janë mbajtur në Doha të Katarit në vitin 2019.

Pjesëmarrja në Lojërat e ANOC-ut në rërë bëhet me kualifikim, andaj edhe pjesëmarrja e ekipit të Kosovës varet nga kualifikimi i sportistëve.

Në mungesë të kualifikimit, ekipi ynë nuk mori pjesë në Doha 2019.

Sportet pjesëmarrëse dhe detaje tjera i gjeni në këtë link: 

 

Na ndiqni

Video

Federatat

Federata e Gjimnastikës e Kosovës

[email protected]


Kryetar, Besim Halilaj
Tel. +383 44 243 636
E-mail, [email protected]


Sekretar i përgjithshëm: Amir Tahiraga
Tel. +383 44 145 009
E-mail, [email protected]

Federata e Pentatllonit Modern

Kryetar: Agron Kuqi
E-mail: 

Federata e Skermës e Kosovës
Federata e Kick-Boxit e Kosovës

E-mail: [email protected]

Kryetar: Fatmir Makolli
Mob: +383 44 209 292
E-mail:


Sekretar gjeneral: Nuhi Paçarizi
Mob: +383 44 201 305
E-mail:

Federata e Parkuorit e Kosovës

Kryetar: Berat Mavriqi
Tel
E-mail: [email protected]

 

Federata e E'Sportit e Kosovës
Federata e Teqbollit e Kosovës
Federata e Bejsbollit dhe Softbollit e Kosovës

Kryetar: Taulant Devolli
E-mail: [email protected]
Tel:


Sekretar i pergjithëshem: Pal Bala
E-mail: [email protected]
Tel: 

Federata e Sportit me Kuaj e Kosovës

Kryetar: Fehmi Fetahi
E-mail:

 

Sekretare: Arta Kokollari
E-mail: [email protected]