+383 38 222 223 / [email protected]

LOR VEROR DAKAR 2026

Data e Lojërave:
30 nëntor – 30 nëntor

Shteti:

Komiteti Olimpik Ndërkombëtar (IOC) dhe Komitetin Olimpik i Senegalit, janë pajtuar që Lojërat Olimpike për të Rinj Dakar2022, të parapara për t’u mbajtur në vitin 2022 në Dakar të Senegalit, të shtyhen deri në vitin 2026.