+383 38 222 223 / [email protected]

KOK vizitoi SOS Fshatin e Fëmijëve në shënimin e 1 Qershorit

Komiteti Olimpik i Kosovës bashkë me Federatën e Basketbollit e Kosovës (FBK), kanë vizituar sot Qendrën Sociale Edukative SOS Kopshti, në shënimin e Ditës Ndërkombëtare të Fëmijëve.

Presidenti i KOK-ut, Ismet Krasniqi, bëri thirrje që fëmijët të merren edhe me sport, pasi ata janë e ardhmja e vendit tonë.

KOK, bashkë me FBK-në dhe Federatën e Hendbollit të Kosovës (FHK) ndanë dhurata për fëmijët.


Bashkë me presidentin ishin edhe zyrtare të KOK-ut dhe FBK-së.