+383 38 222 223 / [email protected]

ICMG formon komisionin koordinues për Lojërat Mesdhetare Prishtina 2030

Komiteti Ekzekutiv i Komitetit Ndërkombëtar të Lojërave Mesdhetare (ICMG), në mbledhjen e mbajtur fundjavën e kaluar në Tiranë, ka caktuar komisionin koordinues për Lojërat Mesdhetare Prishtina 2030.


Komisioni udhëhiqet nga sekretari i përgjithshëm i ICMG-së, Iakovos Filipoussis, ndërsa president është emëruar Julian Pace Bonello nga Malta, i cili është edhe anëtar i KE të ICMG-së.


Anëtarë tjerë janë emëruar: Andre-Pierre Goubert (Francë), Amine Kouame (Maroko), Polivios Panayides (Qipro), Thomas Tokas (Greqi), Karla Sitiq (Kroaci) dhe Lucienne Attard (Malta).