Media sponsor

Sarajevo 2019 - Festivali Olimpik Evropian Dimëror për të rinj

Hapja 09.02.2019 20:00

Minsk 2019 - Lojërat Evropiane

Hapja 21.06.2019 20:00

Baku 2019 - Festivali Olimpik Evropian për të rinj

Hapja 20.07.2019 20:00

San Diego 2019 - Lojërat Botërore në rërë

Hapja Tetor 2019

Lozana 2020 - Lojërat Olimpike Dimërore për të rinj

Hapja 10.01.2020 10:00

Tokyo 2020 - Lojërat Olimpike

Hapja 24.7.2020 10:00

Lajme

Me kursin bazik për administratorët e taekwondosë, u mbyll maratona e aktiviteteve të KOK-ut për vitin 2018

Komiteti Olimpik i Kosovës ka përmbyllur sot maratonën e aktiviteteve për vitin 2018.më shumë

GJUHA E SPORTIT

Doajeni i gazetarisë sportive në Kosovë, Xhavit Kajtazi, ishte i pranishëm në konferencën e dytë “Sporti dhe Media”, të organizuar nga Komiteti Olimpik i Kosovës në bashkëpunim me Shoqatën e Gazetarëve Sportivë të Kosovës.më shumë

Debate të frytshme dhe rekomandime të shumta dolën nga konferenca e dytë, “Sporti dhe Media”

Debate të frytshme dhe rekomandime të ndryshme dolën nga konferenca e dytë “Sporti dhe Media”, e organizuar nga Komiteti Olimpik i Kosovës në bashkëpunim me Shoqatën e Gazetarëve Sportivë të Kosovës (SHGSK).më shumë

KOK dhe SHGSK organizojnë konferencën e dytë “Sporti dhe Media”

Komiteti Olimpik i Kosovës në bashkëpunim me Shoqatën e Gazetarëve Sportivë të Kosovës do të organizojnë për herë të dytë konferencën “Sporti dhe Media”, e cila do të zhvillohet në formë panelesh.më shumë

Themelohet Federata e Triatlonit të Kosovës

Sportit të Kosovës i është shtuar edhe Federata e Triatlonit të Kosovës, e cila është themeluar të dielën, në Kuvendin e mbajtur në sallën e Shtëpisë së Sportit në Prishtinë.më shumë

FASK-u, federata e parë jashtë programit Olimpik, që u certifikua në kursin bazik për administratorë sporti

Në prag të festave të fund vitit, Komiteti Olimpik i Kosovës ka vazhduar me mbajtjen e kurseve bazike për administratorë sporti, në kuadër të planit strategjik 2017-2020. më shumë

previous

7-12 Nga 747

next

Medaljet e fituara në Lojërat Olimpike

Kosova për herë të parë mori pjesë në Lojërat Olimpike “RIO 2016”. Medaljen e artë e ka fituar xhudistja, Majlinda Kelmendi, në kategorinë deri 52 kilogram.
1
0
0