Vendimet nga mbledhja e 44-të e BE të KOK-ut

E premte,  31 janar 2020

Bordi Ekzekutiv i Komitetit Olimpik të Kosovës mbajti mbledhjen e 44-të të saj, në të cilën shqyrtoi pika të ndryshme të Rendit të Ditës.

Më poshtë mund të gjeni vendimet e marra:

-        U miratua raporti i komisionit për kategorizimin e sportit, sportistëve dhe trajnerëve për vitin 2020.

-        U diskutua për përgatitjet për pjesëmarrje në Lojërat Olimpike Tokio 2020

-        U vendos që ceremonia e Laureatëve 2019 të mbahet më 27 shkurt 2020

-        U konstatua se përgatitjet për Asambleja e Punës së KOK-ut po shkojnë sipas dinamikës së paraparë. U vendos që Asambleja të mbahet më 31 mars 2020

-        U diskutua raporti për Shpresa Olimpike 2020, bursa këto që do të ndahen nga KOK-u.

-        U diskutua për debutimin e ekipit Olimpik të Kosovës në Lojërat Olimpike Dimërore për të Rinj “Lozana 2020”.

Na ndiqni

Video

Federatat

Federata e Gjimnastikës e Kosovës

[email protected]


Kryetar, Besim Halilaj
Tel. +383 44 243 636
E-mail, [email protected]


Sekretar i përgjithshëm: Amir Tahiraga
Tel. +383 44 145 009
E-mail, [email protected]

Federata e Pentatllonit Modern

Kryetar: Agron Kuqi
E-mail: 

Federata e Skermës e Kosovës
Federata e Kick-Boxit e Kosovës

E-mail: [email protected]

Kryetar: Fatmir Makolli
Mob: +383 44 209 292
E-mail:


Sekretar gjeneral: Nuhi Paçarizi
Mob: +383 44 201 305
E-mail:

Federata e Parkuorit e Kosovës

Kryetar: Berat Mavriqi
Tel
E-mail: [email protected]

 

Federata e E'Sportit e Kosovës
Federata e Teqbollit e Kosovës
Federata e Bejsbollit dhe Softbollit e Kosovës

Kryetar: Taulant Devolli
E-mail: [email protected]
Tel:


Sekretar i pergjithëshem: Pal Bala
E-mail: [email protected]
Tel: 

Federata e Sportit me Kuaj e Kosovës

Kryetar: Fehmi Fetahi
E-mail:

 

Sekretare: Arta Kokollari
E-mail: [email protected]