Vendimet nga mbledhja e 38-të e BE të KOK-ut

E mërkurë,  11 shtator 2019

Bordi Ekzekutiv i Komitetit Olimpik të Kosovës mbajti mbledhjen e 38-të të saj, në të cilën shqyrtoi pika të ndryshme të Rendit të Ditës.

Më poshtë mund të gjeni vendimet e marra:

  • U konstatua se përgatitjet për Forumin e Sportit, që do të hapë Javën Evropiane të Sportit po shkojnë sipas dinamikës së paraparë. Forumi do të mbahet më 23 shtator në Hotel Swiss Diamond. Java Evropiane e Sportit mbahet nën patronatin e ministrit për Kulturë, Rini e Sport, Kujtim Gashi.
  • U vendos që Konferenca Barazia Gjinore dhe Diversiteti të mbahet më 8 tetor 2019.
  • Konferenca Rajonale e SIGA-s Prishtina 2019, do të mbahet më 22 tetor 2019 në Hotel Swiss Diamond.
  • U vlerësua lart paraqitja e ekipit tonë në Lojërat Mesdhetare në Rërë Patra 2019. Kosova u përfaqësua me dy ekipet të beach volleyt (femrat dhe meshkujt) si dhe me notarin Arti Krasniqi.


Na ndiqni

Video

Federatat

Federata e Gjimnastikës e Kosovës

[email protected]


Kryetar, Besim Halilaj
Tel. +383 44 243 636
E-mail, [email protected]


Sekretar i përgjithshëm: Amir Tahiraga
Tel. +383 44 145 009
E-mail, [email protected]l.com

Federata e Pentatllonit Modern

Kryetar: Agron Kuqi
E-mail: 

Federata e Skermës e Kosovës
Federata e Kick-Boxit e Kosovës

E-mail: [email protected]

Kryetar: Fatmir Makolli
Mob: +383 44 209 292
E-mail:


Sekretar gjeneral: Nuhi Paçarizi
Mob: +383 44 201 305
E-mail:

Federata e Parkuorit e Kosovës

Kryetar: Berat Mavriqi
Tel
E-mail: [email protected]

 

Federata e E'Sportit e Kosovës
Federata e Teqbollit e Kosovës
Federata e Bejsbollit dhe Softbollit e Kosovës

Kryetar: Taulant Devolli
E-mail: [email protected]
Tel:


Sekretar i pergjithëshem: Pal Bala
E-mail: [email protected]
Tel: 

Federata e Sportit me Kuaj e Kosovës

Kryetar: Fehmi Fetahi
E-mail:

 

Sekretare: Arta Kokollari
E-mail: [email protected]