Vendimet nga mbledhja e 36-të e BE të KOK-ut

E martë,  16 korrik 2019

Bordi Ekzekutiv i Komitetit Olimpik të Kosovës, mbajti mbledhjen e 36-të të saj, në të cilën shqyrtoi pika të ndryshme të Rendit të Ditës.

-    U vlerësua lart pjesëmarrja dhe rezultatet e arritura të Ekipit Olimpik të Kosovës në Lojërat e dyta Evropiane Minsk 2019, në të cilat Kosova fitoi tri medalje, të artën, të argjendtën dhe të bronztën.
-    U bënë të ditura detajet e fundit para pjesëmarrjes në Festivalin Olimpik Evropian për të Rinj (EYOF) Baku 2019, që mbahet prej 21-28 korrik, në kryeqytetin e Azerbajxhanit. Ekipi Olimpik pritet të prezantohet të enjten.
-    Medalistja e bronztë në Lojërat Olimpike për të Rinj, xhudistja Erza Muminoviq do të bartë flamurin e Kosovës në ceremoninë hapëse të EYOF Baku 2019. Ceremonia do të mbahet në stadiumin Olimpik të Bakus.
-    U bënë të ditur përgatitjet për Lojërat Mesdhetare në Rërë, që mbahen prej 25-31 gusht 2019 në Patras të Greqisë. Kosova pritet të përfaqësohet me sportistë të beach-volleyt dhe notit.
-    U diskutua për Konferencën Barazia Gjinore dhe Konferencën Regjionale të SIGA-s. Konferenca Regjionale e SIGA-s do të organizohet në Prishtinë. Data do të caktohet më vonë.
-    Federata e Ragbit e Kosovës u bë anëtare e përkohshme e Komitetit Olimpik të Kosovës.

 Na ndiqni

Video

Federatat

Federata e Gjimnastikës e Kosovës

[email protected]


Kryetar, Besim Halilaj
Tel. +383 44 243 636
E-mail, [email protected]


Sekretar i përgjithshëm: Amir Tahiraga
Tel. +383 44 145 009
E-mail, [email protected]

Federata e Pentatllonit Modern

Kryetar: Agron Kuqi
E-mail: 

Federata e Skermës e Kosovës
Federata e Kick-Boxit e Kosovës

E-mail: [email protected]

Kryetar: Fatmir Makolli
Mob: +383 44 209 292
E-mail:


Sekretar gjeneral: Nuhi Paçarizi
Mob: +383 44 201 305
E-mail:

Federata e Parkuorit e Kosovës

Kryetar: Berat Mavriqi
Tel
E-mail: [email protected]

 

Federata e E'Sportit e Kosovës
Federata e Teqbollit e Kosovës
Federata e Bejsbollit dhe Softbollit e Kosovës

Kryetar: Taulant Devolli
E-mail: [email protected]
Tel:


Sekretar i pergjithëshem: Pal Bala
E-mail: [email protected]
Tel: 

Federata e Sportit me Kuaj e Kosovës

Kryetar: Fehmi Fetahi
E-mail:

 

Sekretare: Arta Kokollari
E-mail: [email protected]