Vendimet e mbledhjes së 54-të të BE të KOK-ut

E martë,  08 dhjetor 2020

Bordi Ekzekutiv i Komitetit Olimpik të Kosovës, nën udhëheqjen e presidentit Besim Hasani ka mbajtur të hënën mbrëma mbledhjen e 54-të të tij, në të cilën shqyrtoi pika të ndryshme të Rendit të Ditës.

Mbledhja u mbajt 'online', shkaku i masave të marra nga institucionet përkatëse për mbrojtje nga pandemia Covid 19.

Më poshtë mund të gjeni vendimet e marra:

  •  U konstatua se përgatitjet për Asamblenë e Punës së KOK-ut, po shkojnë sipas dinamikës së paraparë. Asambleja do të mbahet më 26 dhjetor 2020 në Emerald Hotel në Prishtinë, nëse tërhiqen masat nga Ministria e Shëndetësisë ose jelet leja speciale për grumbullim dhe lëvizje. Nëse kjo nuk ndodh, Asambleja mbahet online.
  •  U vendos që si pasojë e vështirësive financiare të krijuara nga pandemia Covid 19, KOK të mbështesë Federatat Sportive të Kosovës nga fondi i rimëkëmbjes i fituar nga Komiteti Olimpik i Evropës (KOE) dhe Asociacioni i Komiteteve Olimpike Kombëtare (ANOC).
  •  U miratua Draft-Rregullorja e Këshillit të Arbitrazhit Sportiv të KOK-ut, e cila pasi të shqyrtohet nga anëtarët e KAS do t’i dërgohet Asamblesë së Punës për miratim.
  •  U vendos që Federata e Golfit e Kosovës të bëhet anëtare e përkohshme e KOK-ut
  •  U vendos që Federata e E-sporteve të bëhet anëtare e përkohshme e KOK-ut
  •  U miratua rekomandimi për shpërblime i Federatës së Xhudos së Kosovës për Ministrinë e Kulturës, Rinisë dhe Sporteve, pas rezultateve të arritura në Kampionatin Evropian Pragë 2020. Distria Krasniqi dhe Loriana Kuka fituan medaljet e bronzta.

BE shqyrtoi edhe kërkesa tjera drejtuar këtij organi.

Na ndiqni

Video

Federatat

Federata e Gjimnastikës e Kosovës

[email protected]


Kryetar, Besim Halilaj
Tel. +383 44 243 636
E-mail, [email protected]


Sekretar i përgjithshëm: Amir Tahiraga
Tel. +383 44 145 009
E-mail, [email protected]

Federata e Pentatllonit Modern

Kryetar: Agron Kuqi
E-mail: 

Federata e Skermës e Kosovës
Federata e Kick-Boxit e Kosovës

E-mail: [email protected]

Kryetar: Fatmir Makolli
Mob: +383 44 209 292
E-mail:


Sekretar gjeneral: Nuhi Paçarizi
Mob: +383 44 201 305
E-mail:

Federata e Parkuorit e Kosovës

Kryetar: Berat Mavriqi
Tel
E-mail: [email protected]

 

Federata e E'Sportit e Kosovës
Federata e Teqbollit e Kosovës
Federata e Bejsbollit dhe Softbollit e Kosovës

Kryetar: Taulant Devolli
E-mail: [email protected]
Tel:


Sekretar i pergjithëshem: Pal Bala
E-mail: [email protected]
Tel: 

Federata e Sportit me Kuaj e Kosovës

Kryetar: Fehmi Fetahi
E-mail:

 

Sekretare: Arta Kokollari
E-mail: [email protected]