Vendimet e mbledhjes së 40-të të Bordit Ekzekutiv të Komitetit Olimpik të Kosovës

E premte,  29 nëntor 2019

Bordi Ekzekutiv i Komitetit Olimpik të Kosovës ka mbajtur mbledhjen e 40-të të saj, në të cilën shqyrtoi pika të ndryshme të Rendit të Ditës.
Mbledhja nisi me një minutë heshtje, në nderim të viktimave që humbën jetën nga tërmeti në Shqipëri.

Më poshtë mund të gjeni vendimet e marra:

  • U vendos që Komiteti Olimpik i Kosovës të ndihmojë të prekurit nga tërmeti në Shqipëri me shumën prej 1 mijë Euro.
  • U konstatua se përgatitjet për Samitin Inter-Rajonal të SIGA-s, po shkojnë sipas plan programit të paraparë. Samiti mbahet më 10 dhjetor 2019 në Hotel Swiss Diamond në Prishtinë.
  • U diskutua për përgatitjet e Gala Mbrëmjes, me rastin e 5-vjetorit të anëtarësimit të Komitetit Olimpik të Kosovës në Komitetin Olimpik Ndërkombëtar. Gala Mbrëmja do të mbahet më 9 dhjetor në Hotel Emerald në Prishtinë. Pjesëmarrjen e kanë konfirmuar presidentë të shumë Komiteteve Olimpike Kombëtare.
  • U konstatua se përgatitjet për Lojërat Olimpike Dimërore për të Rinj Llozana 2020, po shkojnë sipas planprogramit të paraparë.
  • U vendos të fillohet me procesin e kategorizimit të sportit, sportistëve dhe trajnerëve për vitin 2020.
  • U vendos të fillohet me procesin e përzgjedhjes së Shpresave Olimpike 2020. Shpresat Olimpike do të marrin bursa nga Komiteti Olimpik i Kosovës dhe Ministria për Kulturë, Rini e Sport.
  • U diskutua për listën e sportistëve të federatave për dërgim në Agjencinë Botërore të Anti-Dopingut (WADA).

Na ndiqni

Video

Federatat

Federata e Gjimnastikës e Kosovës

[email protected]


Kryetar, Besim Halilaj
Tel. +383 44 243 636
E-mail, [email protected]


Sekretar i përgjithshëm: Amir Tahiraga
Tel. +383 44 145 009
E-mail, [email protected]

Federata e Pentatllonit Modern

Kryetar: Agron Kuqi
E-mail: 

Federata e Skermës e Kosovës
Federata e Kick-Boxit e Kosovës

E-mail: [email protected]

Kryetar: Fatmir Makolli
Mob: +383 44 209 292
E-mail:


Sekretar gjeneral: Nuhi Paçarizi
Mob: +383 44 201 305
E-mail:

Federata e Parkuorit e Kosovës

Kryetar: Berat Mavriqi
Tel
E-mail: [email protected]

 

Federata e E'Sportit e Kosovës
Federata e Teqbollit e Kosovës
Federata e Bejsbollit dhe Softbollit e Kosovës

Kryetar: Taulant Devolli
E-mail: [email protected]
Tel:


Sekretar i pergjithëshem: Pal Bala
E-mail: [email protected]
Tel: 

Federata e Sportit me Kuaj e Kosovës

Kryetar: Fehmi Fetahi
E-mail:

 

Sekretare: Arta Kokollari
E-mail: [email protected]