Vendimet e dala nga mbledhja e 46-të e BE të KOK-ut

E enjte,  27 shkurt 2020

Bordi Ekzekutiv i Komiteti Olimpik i Kosovës ka mbajtur mbledhjen e 46-të të saj, në të cilën shqyrtoi pika të ndryshme të Rendit të Ditës.

Më poshtë mund të gjeni vendimet e marra:

 

-        U konstatua se përgatitjet për organizimin e ceremonisë “Laureatët 2019” po shkojnë sipas dinamikës së paraparë. Ceremonia mbahet sot në Hotel Emerald në Prishtinë, me fillim nga ora 19:45.

-        U konstatua se përgatitjet për Lojërat Olimpike Tokio 2020 po shkojnë sipas dinamikës së paraparë.

-        U vendos të mbështetet mundësi Egzon Shala për përgatitje jashtë vendit, njësojë si sportistët elitarë, bursistë të KOK-ut. BE vlerësoi lart arritjen e normës Olimpike Tokio 2020 nga Egzon Shala.

-        U miratuan draft-ndryshimet në statutin e KOK-ut para dërgimit në Komitetin Olimpik Ndërkombëtar.

-        Njëzëri u miratua draft-raporti i Auditimit për vitin 2019.

-        U miratua Draft-Raporti i Punës 2019.

-        U miratua Draft-Buxheti për vitin 2020 dhe Plani i Punës 2020.

-        U miratua Rendi i Ditës për Asamblenë e Punës së KOK-ut. Asambleja mbahet më 31 mars 2020.

Na ndiqni

Video

Federatat

Federata e Gjimnastikës e Kosovës

[email protected]


Kryetar, Besim Halilaj
Tel. +383 44 243 636
E-mail, [email protected]


Sekretar i përgjithshëm: Amir Tahiraga
Tel. +383 44 145 009
E-mail, [email protected]

Federata e Pentatllonit Modern

Kryetar: Agron Kuqi
E-mail: 

Federata e Skermës e Kosovës
Federata e Kick-Boxit e Kosovës

E-mail: [email protected]

Kryetar: Fatmir Makolli
Mob: +383 44 209 292
E-mail:


Sekretar gjeneral: Nuhi Paçarizi
Mob: +383 44 201 305
E-mail:

Federata e Parkuorit e Kosovës

Kryetar: Berat Mavriqi
Tel
E-mail: [email protected]

 

Federata e E'Sportit e Kosovës
Federata e Teqbollit e Kosovës
Federata e Bejsbollit dhe Softbollit e Kosovës

Kryetar: Taulant Devolli
E-mail: [email protected]
Tel:


Sekretar i pergjithëshem: Pal Bala
E-mail: [email protected]
Tel: 

Federata e Sportit me Kuaj e Kosovës

Kryetar: Fehmi Fetahi
E-mail:

 

Sekretare: Arta Kokollari
E-mail: [email protected]