Vendimet e dala nga mbledhja e 45-të e BE të KOK-ut

E enjte,  13 shkurt 2020

Bordi Ekzekutiv i Komitetit Olimpik të Kosovës ka mbajtur mbledhjen e 45-të të saj, të dytën për këtë vit, në të cilën shqyrtoi pika të ndryshme të Rendit të Ditës.

Më poshtë mund të gjeni vendimet e marra:

 

-        U konstatua se përgatitjet për Lojërat Olimpike Tokio 2020, po shkojnë sipas dinamikës së paraparë.

-        U miratua draft raporti i pasqyrave financiare për TM4 dhe draft raporti i pasqyrave financiare për vitin 2019. Këto pasqyra do t’iu nënshtrohen auditimit nga auditori i jashtëm i caktuar nga Asambleja e Përgjithshme e KOK-ut dhe ky raport do të paraqitet për aprovim në Asamblenë e Përgjithshme të KOK-ut, që mbahet më 31 mars 2020.

-        U miratuan propozim ndryshimet në draft-statutin e KOK-ut, i cili do të hidhet në votim për aprovim në Asamblenë e Punës së KOK-ut.

-        U zgjedh komisioni për ceremoninë e Laureatëve të vitit 2019 dhe juria për shpalljen e Laureatëve. Ceremonia mbahet më 27 shkurt 2020.

-        U vendos që Festivali Sportiv për Parafillorët të mbahet në të gjitha komuna e Kosovës në fillim të muajit prill 2020. U zgjodh komisioni për organizimin e këtij Festivali. Edicioni i parë ishte mbajtur vitin e kaluar në Prishtinë, me pjesëmarrjen e rreth 2 mijë fëmijëve.

-        U diskutua për organizimin e edicionit të nëntë të Ditës Olimpike 2020, e cila pritet të mbahet më 27 maj 2020.

-        U diskutua për Konferencën e tretë Mjekësia Sportive, e cila pritet të mbahet në fund të muajit maj 2020.

Na ndiqni

Video

Federatat

Federata e Gjimnastikës e Kosovës

[email protected]


Kryetar, Besim Halilaj
Tel. +383 44 243 636
E-mail, [email protected]


Sekretar i përgjithshëm: Amir Tahiraga
Tel. +383 44 145 009
E-mail, [email protected]

Federata e Pentatllonit Modern

Kryetar: Agron Kuqi
E-mail: 

Federata e Skermës e Kosovës
Federata e Kick-Boxit e Kosovës

E-mail: [email protected]

Kryetar: Fatmir Makolli
Mob: +383 44 209 292
E-mail:


Sekretar gjeneral: Nuhi Paçarizi
Mob: +383 44 201 305
E-mail:

Federata e Parkuorit e Kosovës

Kryetar: Berat Mavriqi
Tel
E-mail: [email protected]

 

Federata e E'Sportit e Kosovës
Federata e Teqbollit e Kosovës
Federata e Bejsbollit dhe Softbollit e Kosovës

Kryetar: Taulant Devolli
E-mail: [email protected]
Tel:


Sekretar i pergjithëshem: Pal Bala
E-mail: [email protected]
Tel: 

Federata e Sportit me Kuaj e Kosovës

Kryetar: Fehmi Fetahi
E-mail:

 

Sekretare: Arta Kokollari
E-mail: [email protected]