Vendimet e dala nga mbledhja e 39-të e BE të KOK

E premte,  01 nëntor 2019

Bordi Ekzekutiv i Komitetit Olimpik të Kosovës nën drejtimin e presidentit Besim Hasani, ka mbajtur mbledhjen e 39-të të saj, në të cilën shqyrtoi pika të ndryshme të Rendit të Ditës.


Më poshtë mund të gjeni vendimet e dala.

  • Forumi i tretë Inter-Rajonal i SIGA-s, do të mbahet më 10 dhjetor 2019 në Prishtinë. Pritet pjesëmarrja e mysafirëve të shumtë nga Komitetet Olimpike të Rajonit.
  • Përgatitjet për pjesëmarrje në Lojërat Olimpike Dimërore për të Rinj Llozana 2019, po shkojnë sipas planprogramit të paraparë. Kosova pritet të përfaqësohet me 1-3 sportistë.
  • Komisioni Ad-hoc dhe Komisioni i sportistëve raporti për takimet me bursistët Olimpikë Tokio 2020, në lidhje me përgatitjet dhe performancën e tyre për gjashtëmujorin e parë të vitit 2019.
  • Janë selektuar kandidatët për ASMC 2, e cila pritet të fillojë më 8 - 10 nëntor.
  • Gala Mbrëmja e KOK-ut, me rastin e 5-vjetorit të njohjes së KOK nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar do të mbahet më 9 dhjetor 2019. Pritet pjesëmarrja e mysafirëve të huaj.
  • U aprovua kërkesa e “OJQ Priojekti 5cent” për t’u bërë KOK pjesë e aktivitetit Maratona humanitare dhe promovuese e sportit “Vrapo Babadimër”.

Na ndiqni

Video

Federatat

Federata e Gjimnastikës e Kosovës

[email protected]


Kryetar, Besim Halilaj
Tel. +383 44 243 636
E-mail, [email protected]


Sekretar i përgjithshëm: Amir Tahiraga
Tel. +383 44 145 009
E-mail, [email protected]

Federata e Pentatllonit Modern

Kryetar: Agron Kuqi
E-mail: 

Federata e Skermës e Kosovës
Federata e Kick-Boxit e Kosovës

E-mail: [email protected]

Kryetar: Fatmir Makolli
Mob: +383 44 209 292
E-mail:


Sekretar gjeneral: Nuhi Paçarizi
Mob: +383 44 201 305
E-mail:

Federata e Parkuorit e Kosovës

Kryetar: Berat Mavriqi
Tel
E-mail: [email protected]

 

Federata e E'Sportit e Kosovës
Federata e Teqbollit e Kosovës
Federata e Bejsbollit dhe Softbollit e Kosovës

Kryetar: Taulant Devolli
E-mail: [email protected]
Tel:


Sekretar i pergjithëshem: Pal Bala
E-mail: [email protected]
Tel: 

Federata e Sportit me Kuaj e Kosovës

Kryetar: Fehmi Fetahi
E-mail:

 

Sekretare: Arta Kokollari
E-mail: [email protected]