Vendimet e dala nga mbledhja e 34-të e BE të KOK-ut

E enjte,  23 maj 2019

Bordi Ekzekutiv i Komitetit Olimpik të Kosovës mbajti mbrëmë mbledhjen e 34-të të saj, në të cilën shqyrtoi pika të shumta të Rendit të Ditës.

Më poshtë mund të gjeni vendimet e marra:

-    U vlerësua lartë organizimi i Konferencës së dytë Ndërkombëtare për Mjekësinë Emergjente Sportive
-    U miratua lista prej 12 sportistëve, të cilët do të përfaqësojnë Kosovën në Lojërat e dyta Evropiane Minsk 2019, që mbahen prej 21-30 qershor të këtij viti në kryeqytetin e Bjellorusisë.
-    KOK do të dërgojë në përgatitje 10-15 ditëshe sportistët në qendrën sportive në Turqi, Gloria Sports Center.
-    U miratua lista prej 18 sportistëve, të cilët do të përfaqësojnë Kosovën në Festivalin Olimpik Evropian për të Rinj, Baku 2019, që mbahen prej 21-27 korrik të këtij viti në kryeqytetin e Azerbajxhanit.
-    U miratua raporti i auditimit për vitin 2018.
-    U konstatua se përgatitjet për Ditën Olimpike 2019 po shkojnë sipas plan programit të paraparë. Dita Olimpike 2019 organizohet më 27 maj në 25 komuna.
-    U konstatua se përgatitjet për Ditën Ndërkombëtare të Sfidave, që mbahet më 29 maj, po shkojnë sipas plan programit të paraparë.
-    U caktuan detajet për organizimin e Ditës Ndërkombëtare Sporti dhe Ambienti, që mbahet më 5 qershor 2019.
 Na ndiqni

Video

Federatat

Federata e Gjimnastikës e Kosovës

[email protected]


Kryetar, Besim Halilaj
Tel. +383 44 243 636
E-mail, [email protected]


Sekretar i përgjithshëm: Amir Tahiraga
Tel. +383 44 145 009
E-mail, [email protected]

Federata e Pentatllonit Modern

Kryetar: Agron Kuqi
E-mail: 

Federata e Skermës e Kosovës
Federata e Kick-Boxit e Kosovës

E-mail: [email protected]

Kryetar: Fatmir Makolli
Mob: +383 44 209 292
E-mail:


Sekretar gjeneral: Nuhi Paçarizi
Mob: +383 44 201 305
E-mail:

Federata e Parkuorit e Kosovës

Kryetar: Berat Mavriqi
Tel
E-mail: [email protected]

 

Federata e E'Sportit e Kosovës
Federata e Teqbollit e Kosovës
Federata e Bejsbollit dhe Softbollit e Kosovës

Kryetar: Taulant Devolli
E-mail: [email protected]
Tel:


Sekretar i pergjithëshem: Pal Bala
E-mail: [email protected]
Tel: 

Federata e Sportit me Kuaj e Kosovës

Kryetar: Fehmi Fetahi
E-mail:

 

Sekretare: Arta Kokollari
E-mail: [email protected]