Vendimet e dala nga mbledhja e 33-të e BE të KOK-ut

E enjte,  02 maj 2019

Bordi Ekzekutiv i Komitetit Olimpik të Kosovës mbajti mbledhjen e 33-të të saj, në të cilën shqyrtoi pika të shumta të Rendit të Ditës.
Më poshtë mund të gjeni vendimet e dala:
-    U vlerësua lartë organizimi i Festivalit Sportiv Prishtina 2019
-    U konstatua se përgatitjet për Konferencën e dytë për Mjekësinë Emergjente Sportive po shkojnë sipas dinamikës së paraparë. U bë e ditur se interesimi për pjesëmarrje është i madh. Konferenca mbahet më 3 maj 2019 në Hotel Swiss Diamond.
-    U bë e ditur se deri më tani 11 sportistë të gjashtë sporteve të ndryshme kanë marrë konfirmimin për pjesëmarrje në Lojërat Evropiane Minsk 2019, prej tyre shtatë me normë. BE mori vendim të dërgojë sportistët në përgatitje. Vendi do të caktohet më vonë.
-    U dhanë informatat e nevojshme për pjesëmarrjen e sportistëve në Festivalin Olimpik Evropian për të Rinj, Baku 2019.
-    U vendos që Dita Olimpike 2019 të mbahet në të gjitha Komunat e Kosovës, të cilat shprehin gatishmërinë për të bashkëpunuar me KOK. Dita Olimpike 2019 do të mbahet më mbahet më 27 maj.
-    BE u njoftua me pjesëmarrjen e saj në Kuvendin Themelues dhe Zgjedhor të Federatës së Sporteve Marciale, Kuvendin e Punës së Federatave të Hendbollit, Karatesë dhe Notit të Kosovës, si dhe për takimin e Komisionit për Barazi Gjinore të Komitetit Olimpik Evropian të mbajtur në Dublin të Irlandës.Na ndiqni

Video

Federatat

Federata e Gjimnastikës e Kosovës

[email protected]


Kryetar, Besim Halilaj
Tel. +383 44 243 636
E-mail, [email protected]


Sekretar i përgjithshëm: Amir Tahiraga
Tel. +383 44 145 009
E-mail, [email protected]

Federata e Pentatllonit Modern

Kryetar: Agron Kuqi
E-mail: 

Federata e Skermës e Kosovës
Federata e Kick-Boxit e Kosovës

E-mail: [email protected]

Kryetar: Fatmir Makolli
Mob: +383 44 209 292
E-mail:


Sekretar gjeneral: Nuhi Paçarizi
Mob: +383 44 201 305
E-mail:

Federata e Parkuorit e Kosovës

Kryetar: Berat Mavriqi
Tel
E-mail: [email protected]

 

Federata e E'Sportit e Kosovës
Federata e Teqbollit e Kosovës
Federata e Bejsbollit dhe Softbollit e Kosovës

Kryetar: Taulant Devolli
E-mail: [email protected]
Tel:


Sekretar i pergjithëshem: Pal Bala
E-mail: [email protected]
Tel: 

Federata e Sportit me Kuaj e Kosovës

Kryetar: Fehmi Fetahi
E-mail:

 

Sekretare: Arta Kokollari
E-mail: [email protected]