Vendimet e dala nga mbledhja e 29-të e Bordit Ekzekutiv të KOK-ut

E premte,  01 shkurt 2019

Bordi Ekzekutiv i Komitetit Olimpik të Kosovës ka mbajtur mbledhjen e 29-të, të dytën për vitin 2019, në të cilën shqyrtoi pika të shumta të Rendit të Ditës.I pranishëm për herë të parë ishte edhe nënpresidenti i KOK-ut, Agim Ademi, i zgjedhur në Kuvendin e fundit të Punës, të mbajtur muajin e kaluar.

Më poshtë mund të gjeni vendimet e marra:
-    U miratua rekomandimi i komisionit për kategorizimin e sporteve, sportistëve dhe trajnerëve për vitin 2019
-    U vendos data 1 mars 2019 për mbajtjen e ceremonisë së shpalljes së Laureatëve 2018.
-    U zgjodh juria për zgjedhjen e laureatëve, si dhe komisioni për organizimin e ceremonisë për Laureatët 2018.
-    U konstatua se përgatitjet për Festivalin Olimpik Dimëror Evropian për të Rinj (EYOF) Sarajeva 2019 dhe për Lojërat Evropiane Minsk 2019, po shkojnë sipas planit të paraparë. BE mirëpriti vendimin e organizatorit të Minsk 2019 për dërgimin e ftesës për boksieren, Donjeta Sadiku.
-    U diskutua për raportet e federatave për performancën e bursistëve Olimpikë Tokio 2020
-    U diskutua për përzgjedhjen e federatave për organizimin e trajnimeve për trajnerë për vitin 2019
-    U vendos që KOK të përfaqësohet në Simpoziumin e EERADO-s me pjesëmarrës Avni Nuha dhe Simpoziumin e WADA-s me pjesëmarrës Agron Kuka.
-    U pranua si anëtare e përkohshme në KOK, Federata e Triatlonit e Kosovës
 Na ndiqni

Video

Federatat

Federata e Gjimnastikës e Kosovës

[email protected]


Kryetar, Besim Halilaj
Tel. +383 44 243 636
E-mail, [email protected]


Sekretar i përgjithshëm: Amir Tahiraga
Tel. +383 44 145 009
E-mail, [email protected]

Federata e Pentatllonit Modern

Kryetar: Agron Kuqi
E-mail: 

Federata e Skermës e Kosovës
Federata e Kick-Boxit e Kosovës

E-mail: [email protected]

Kryetar: Fatmir Makolli
Mob: +383 44 209 292
E-mail:


Sekretar gjeneral: Nuhi Paçarizi
Mob: +383 44 201 305
E-mail:

Federata e Parkuorit e Kosovës

Kryetar: Berat Mavriqi
Tel
E-mail: [email protected]

 

Federata e E'Sportit e Kosovës
Federata e Teqbollit e Kosovës
Federata e Bejsbollit dhe Softbollit e Kosovës

Kryetar: Taulant Devolli
E-mail: [email protected]
Tel:


Sekretar i pergjithëshem: Pal Bala
E-mail: [email protected]
Tel: 

Federata e Sportit me Kuaj e Kosovës

Kryetar: Fehmi Fetahi
E-mail:

 

Sekretare: Arta Kokollari
E-mail: [email protected]