Vendimet e dala nga mbledhja e 26-të e BE të KOK-ut

E mërkurë,  05 dhjetor 2018

Bordi Ekzekutiv i Komitetit Olimpik të Kosovës ka mbajtur mbrëmë mbledhjen e 26-të, në të cilën shqyrtoi pika të ndryshme të Rendit të Ditës.


- U konstatua se përgatitjet për Kuvendin e Punës së KOK-ut, që mbahet më 21 dhjetor 2018 në Hotel Swiss Diamond, po shkojnë sipas dinamikës së paraparë.
- U diskutua për përgatitjet e fundit për Gala-Mbrëmjen, me rastin e 4-vjetorit të pranimit të KOK-ut në Komitetin Olimpik Ndërkombëtar. Gala Mbrëmja mbahet më 9 dhjetor në Hotel Venus në Prishtinë.
- U caktuan sportistët që do të marrin pjesë në Festivalin Dimëror Evropian për të rinj (EYOF), Sarajeva 2019.
- Shef i misionit për EYOF Sarajeva 2019 u caktua Jeton Rudari.
- U caktua komisioni për EERADO (Organizata Regjionale e Evropës për Anti-Doping), i cili do të përbëhet nga Agron Kuka dhe Avni Nuha.
- U dhanë informata për pjesëmarrjen e anëtarëve të Bordit në Kuvendet e Punës të federatave të skitarisë, tenisit dhe bejsbollit e softbollit.Na ndiqni

Video

Federatat

Federata e Gjimnastikës e Kosovës

[email protected]


Kryetar, Besim Halilaj
Tel. +383 44 243 636
E-mail, [email protected]


Sekretar i përgjithshëm: Amir Tahiraga
Tel. +383 44 145 009
E-mail, [email protected]

Federata e Pentatllonit Modern

Kryetar: Agron Kuqi
E-mail: 

Federata e Skermës e Kosovës
Federata e Kick-Boxit e Kosovës

E-mail: [email protected]

Kryetar: Fatmir Makolli
Mob: +383 44 209 292
E-mail:


Sekretar gjeneral: Nuhi Paçarizi
Mob: +383 44 201 305
E-mail:

Federata e Parkuorit e Kosovës

Kryetar: Berat Mavriqi
Tel
E-mail: [email protected]

 

Federata e E'Sportit e Kosovës
Federata e Teqbollit e Kosovës
Federata e Bejsbollit dhe Softbollit e Kosovës

Kryetar: Taulant Devolli
E-mail: [email protected]
Tel:


Sekretar i pergjithëshem: Pal Bala
E-mail: [email protected]
Tel: 

Federata e Sportit me Kuaj e Kosovës

Kryetar: Fehmi Fetahi
E-mail:

 

Sekretare: Arta Kokollari
E-mail: [email protected]