Vendimet e dala nga mbledhja e 23-të e Bordit Ekzekutiv të KOK-ut

E enjte,  04 tetor 2018

Bordi Ekzekutiv i Komitetit Olimpik të Kosovës ka mbajtur mbledhjen e 23-të të saj, në të cilën shqyrtoi pika të ndryshme të Rendit të Ditës.BE mori vendimet si në vijim:

-    U vendos të mbështeten financiarisht sportistët që po luftojnë për të arritur normën Olimpike Tokyo 2020. Me këtë rast u caktuan edhe kriteret për mënyrën e mbështetjes së sportistëve.
-    U miratuan rekomandimet për ndryshimet në rregulloret e kategorizimit të sporteve, sportistëve dhe trajnerëve, si dhe harmonizimi i rregulloreve të shpërblimeve
-    U konstatua se përgatitjet për Lojërat Olimpike për të rinj, Buenos Aires kanë shkuar sipas dinamikës së paraparë.
-    U mor vendim të mbështeten sportistët, të cilët do të përfaqësojnë Kosovën në Festivalin Evropian Dimëror (EYOF), Sarajeva 2019. I mbetet Federatës të aplikojë për projekt të specifikuar për përgatitjen e sportistëve.
-    U vendos t’i rekomandohet Ministrisë për Kulturë, Rini e Sport të mbështesë xhudistin Shpat Zeka, për fitimin e medaljes së argjendtë në Kampionatin Evropian U-21, bazuar në rregulloren për shpërblime të sportistëve.
Krahas vendimeve të marra, Bordi Ekzekutiv shqyrtoi edhe pika tjera të rëndësishme.
 Na ndiqni

Video

Federatat

Federata e Gjimnastikës e Kosovës

[email protected]


Kryetar, Besim Halilaj
Tel. +383 44 243 636
E-mail, [email protected]


Sekretar i përgjithshëm: Amir Tahiraga
Tel. +383 44 145 009
E-mail, [email protected]

Federata e Pentatllonit Modern

Kryetar: Agron Kuqi
E-mail: 

Federata e Skermës e Kosovës
Federata e Kick-Boxit e Kosovës

E-mail: [email protected]

Kryetar: Fatmir Makolli
Mob: +383 44 209 292
E-mail:


Sekretar gjeneral: Nuhi Paçarizi
Mob: +383 44 201 305
E-mail:

Federata e Parkuorit e Kosovës

Kryetar: Berat Mavriqi
Tel
E-mail: [email protected]

 

Federata e E'Sportit e Kosovës
Federata e Teqbollit e Kosovës
Federata e Bejsbollit dhe Softbollit e Kosovës

Kryetar: Taulant Devolli
E-mail: [email protected]
Tel:


Sekretar i pergjithëshem: Pal Bala
E-mail: [email protected]
Tel: 

Federata e Sportit me Kuaj e Kosovës

Kryetar: Fehmi Fetahi
E-mail:

 

Sekretare: Arta Kokollari
E-mail: [email protected]