Vendimet e dala nga mbledhja e 22-të e Bordit Ekzekutiv të Komitetit Olimpik të Kosovës

E premte,  31 gusht 2018

Bordi Ekzekutiv i Komitetit Olimpik të Kosovës mbajti të enjten mbledhjen e 22-të, në të cilën shqyrtoi pika të ndryshme të Rendit të Ditës.
Më poshtë mund të gjeni vendimet e marra:
-    U konstatua se përgatitjet para Samitit të parë Rajonal të SIGA-s, që do të mbahet më 5 shtator në Prishtinë, po shkojnë sipas plan programit. Në Samit është konfirmuar pjesëmarrja e panelistëve ndërkombëtarë dhe vendorë.
-    U vendos që pesë sportistët, bashkë me trajnerët e tyre që do të përfaqësojnë ekipin Olimpik të Kosovës në Lojërat Olimpike Verore për të rinj, Buenos Aires 2018, të dërgohen në kampe jashtë vendit, në mënyrë që të përgatiten sa më mirë para pjesëmarrjes në Buenos Aires 2018.
-    U vendos që të caktohen kriteret për mbështetje të sportistëve në përgatitje ose gara të cilat janë të vlefshme për arritjen e normës Olimpike.
-    U konstatua se përgatitjet për Javën Evropiane të Sportit, projekt i përbashkët me Ministrinë për Kulturë, Rini e Sport, dhe federatat tjera, po shkojnë me dinamikën e paraparë. Më 23 shtator do të mbahet Konferenca Barazia Gjinore dhe Diversiteti, kurse më 27 shtator do të organizohet Panairi i Sportit në Komunat e Kosovës.
-    U vendos që kursi ASMC 1 Moduli 3, do të mbahet më 28-30 shtator
 Na ndiqni

Video

Federatat

Federata e Gjimnastikës e Kosovës

[email protected]


Kryetar, Besim Halilaj
Tel. +383 44 243 636
E-mail, [email protected]


Sekretar i përgjithshëm: Amir Tahiraga
Tel. +383 44 145 009
E-mail, [email protected]

Federata e Pentatllonit Modern

Kryetar: Agron Kuqi
E-mail: 

Federata e Skermës e Kosovës
Federata e Kick-Boxit e Kosovës

E-mail: [email protected]

Kryetar: Fatmir Makolli
Mob: +383 44 209 292
E-mail:


Sekretar gjeneral: Nuhi Paçarizi
Mob: +383 44 201 305
E-mail:

Federata e Parkuorit e Kosovës

Kryetar: Berat Mavriqi
Tel
E-mail: [email protected]

 

Federata e E'Sportit e Kosovës
Federata e Teqbollit e Kosovës
Federata e Bejsbollit dhe Softbollit e Kosovës

Kryetar: Taulant Devolli
E-mail: [email protected]
Tel:


Sekretar i pergjithëshem: Pal Bala
E-mail: [email protected]
Tel: 

Federata e Sportit me Kuaj e Kosovës

Kryetar: Fehmi Fetahi
E-mail:

 

Sekretare: Arta Kokollari
E-mail: [email protected]