Vendimet e dala nga mbledhja 53 e BE të KOK-ut

E shtunë,  31 tetor 2020

Bordi Ekzekutiv i Komitetit Olimpik të Kosovës ka mbajtur mbledhjen e 53-të të tij, në të cilën shqyrtoi pika të ndryshme të Rendit të Ditës.

Mbledhja u mbajt në Hotel Sirius në Prishtinë, duke respektuar masat e dala nga Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike të Kosovës, ndërsa një pjesë e anëtarëve të BE vijuan mbledhjen përmes platformës virtuale ‘Zoom’.

Më poshtë mund të gjeni vendimet e dala:

 

-        BE ftoi federatat që nuk i kanë mbajtur Kuvendet e Punës për vitin 2019, t’i mbajnë sa më shpejtë që është e mundur, gjithnjë duke respektuar masat e marra nga institucionet shëndetësore ndaj pandemisë Covid 19 . Po ashtu, BE inkurajoi federatat që t’i nxisin klubet e tyre që nuk i kanë mbajtur Kuvendet për vitin 2019, ato t’i mbajnë sa më shpejt si parakusht për pjesëmarrje në Kuvendin e Federatës së tyre. Vendimin e plotë për këtë pikë e gjeni në këtë LINK.

-        U vendos të bëhet vlerësimi i performancës së KOK-ut për Qeverisjen e Mirë dhe Integritetin Financiar nga Aleanca Globale e Integritetit në Sport (SIGA), përmes Institutit Britanez për Standarde (BSI).

-        Xhudistja Laura Fazliu u përzgjodh për të hyrë në listën e bursistëve Olimpikë për Lojërat Olimpike Tokio 2020, duke zëvendësuar atleten Vijona Kryeziu. Laura u vlerësua si kandidatja më e përafërt për të fituar normën Olimpike Tokio 2020. 

-        U vendos të mbështetet notari Arti Krasniqi për përgatitje për garat që e ardhshme që vlejnë për pikë Olimpike Tokio 2020.

-        U vlerësua lart organizimi i Festivalit të 1-rë Ndërkombëtar të Filmit Sportiv “Prishtina 2020”

-        BE shqyrtoi edhe kërkesa të tjera drejtuar këtij organi.

 

Na ndiqni

Video

Federatat

Federata e Gjimnastikës e Kosovës

[email protected]


Kryetar, Besim Halilaj
Tel. +383 44 243 636
E-mail, [email protected]


Sekretar i përgjithshëm: Amir Tahiraga
Tel. +383 44 145 009
E-mail, [email protected]

Federata e Pentatllonit Modern

Kryetar: Agron Kuqi
E-mail: 

Federata e Skermës e Kosovës
Federata e Kick-Boxit e Kosovës

E-mail: [email protected]

Kryetar: Fatmir Makolli
Mob: +383 44 209 292
E-mail:


Sekretar gjeneral: Nuhi Paçarizi
Mob: +383 44 201 305
E-mail:

Federata e Parkuorit e Kosovës

Kryetar: Berat Mavriqi
Tel
E-mail: [email protected]

 

Federata e E'Sportit e Kosovës
Federata e Teqbollit e Kosovës
Federata e Bejsbollit dhe Softbollit e Kosovës

Kryetar: Taulant Devolli
E-mail: [email protected]
Tel:


Sekretar i pergjithëshem: Pal Bala
E-mail: [email protected]
Tel: 

Federata e Sportit me Kuaj e Kosovës

Kryetar: Fehmi Fetahi
E-mail:

 

Sekretare: Arta Kokollari
E-mail: [email protected]