Vendimet e dala nga mbledhja 37 e BE të KOK-ut

E enjte,  22 gusht 2019

Bordi Ekzekutiv i Komitetit Olimpik të Kosovës mbajti mbledhjen e 37-të të saj, në të cilën shqyrtoi pika të shumta të Rendit të Ditës.
Më poshtë mund të gjeni vendimet e dala:

-    U vlerësua lart pjesëmarrja e ekipit Olimpik të Kosovës në Festivalin Olimpik Evropian për të Rinj, Baku 2019, në të cilën atleti Muhamet Ramadani fitoi medaljen e artë, të parën për Kosovën në gara të tilla.
-    U konstatua se të gjitha përgatitjet për Lojërat e dyta Mesdhetare në Rërë Patras 2019, kanë shkuar sipas planprogramit të paraparë. Lojërat Mesdhetare në Rërë Patras 2019, do të mbahen prej 25 – 31 gusht 2019.
-    U vendos që bartës i flamurit në ceremoninë hapëse të Lojërave Mesdhetare Patras 2019 të jetë notari, Arti Krasniqi.
-    U miratua unanimisht raporti financiar TM1 dhe TM2.
-    U diskutua për Panairin e Sportit 2019, i cili pritet të mbahet më 13 shtator 2019.
-    U diskutua për Forumin e Sportit, i cili do të organizohet nga KOK-u. Forumi do të hapë Javën Evropiane të Sportit, më 23 shtator 2019
-    U diskutua për Konferencën Barazia Gjinore, e cila pritet të mbahet në muajin tetor 2019
-    U diskutua për Konferencën Rajonale të SIGA-s, që pritet të mbahet në Prishtinë gjatë muajit tetor 2019.
-    U analizua performanca e bursistëve Olimpik Tokio 2020, si dhe u autorizua Komisioni i Sportistëve, që të ketë biseda të drejtpërdrejta, me ata të cilët nuk kanë shënuar progres, sipas kontratës së paraparë.
-    U vendos të shtyhet afati për aplikim për Kursin e Avancuar për Menaxhimin Sportiv (ASMC 2). Afati i ri për aplikim është deri më 6 shtator 2019.
 Na ndiqni

Video

Federatat

Federata e Gjimnastikës e Kosovës

[email protected]


Kryetar, Besim Halilaj
Tel. +383 44 243 636
E-mail, [email protected]


Sekretar i përgjithshëm: Amir Tahiraga
Tel. +383 44 145 009
E-mail, [email protected]

Federata e Pentatllonit Modern

Kryetar: Agron Kuqi
E-mail: 

Federata e Skermës e Kosovës
Federata e Kick-Boxit e Kosovës

E-mail: [email protected]

Kryetar: Fatmir Makolli
Mob: +383 44 209 292
E-mail:


Sekretar gjeneral: Nuhi Paçarizi
Mob: +383 44 201 305
E-mail:

Federata e Parkuorit e Kosovës

Kryetar: Berat Mavriqi
Tel
E-mail: [email protected]

 

Federata e E'Sportit e Kosovës
Federata e Teqbollit e Kosovës
Federata e Bejsbollit dhe Softbollit e Kosovës

Kryetar: Taulant Devolli
E-mail: [email protected]
Tel:


Sekretar i pergjithëshem: Pal Bala
E-mail: [email protected]
Tel: 

Federata e Sportit me Kuaj e Kosovës

Kryetar: Fehmi Fetahi
E-mail:

 

Sekretare: Arta Kokollari
E-mail: [email protected]