Bordi Ekzekutiv i KOK-ut mbajti mbledhjen e fundit për Ciklin Olimpik 2017-2020

E mërkurë,  24 mars 2021

Bordi Ekzekutiv i Komitetit Olimpik të Kosovës, nën drejtimin e presidentit Besim Hasani, ka mbajtur mbledhjen e 61-të, të fundit për Ciklin Olimpik 2017 – 2020.

Në mbledhje u diskutuan pika të ndryshme të Rendit të Ditës.

Më poshtë mund të gjeni vendimet e marra:

 

- U konstatua se përgatitjet për Asamblenë e Punës 2020 dhe Asamblenë e 8-të Zgjedhore, të cilat do të mbahen më 25 mars 2021 në Hotel Emerald në Prishtinë, po shkojnë sipas dinamikës së paraparë.

- BE raportoi edhe për Kuvendet e monitoruara të federatave sportive, për të cilat me disa përjashtime u tha se kanë pasur mbarëvajtje të rregullt.

- BE kishte ftuar për dëgjim drejtuesit e Federatës së Lundrimit të Kosovës, me ç’rast doli me një rekomandim për Asamblenë e Punës.

- U vendos të mbështetet Federata e Pingpongut e Kosovës me 50 për qind të shumës për pjesëmarrje në garën kualifikuese për Lojërat Olimpike Tokio 2020.

- U miratua kërkesa e karateistit Elhami Shabani për t’ia ngritur Bursën Olimpike Tokio 2020. Ngritja i është bërë për 150 Euro më shumë nga shuma paraprake dhe vlen prej 1 janar 2021.

- U vendos t’i ngritet bursa Olimpike Tokio 2020, notarit Arti Krasniqi. Ngritja i është bërë për 150 Euro më shumë nga shuma paraprake dhe vlen prej 1 janar 2021.

BE shqyrtoi edhe ankesa dhe kërkesa tjera drejtuar këtij organi.

Na ndiqni

Video

Federatat

Federata e Gjimnastikës e Kosovës

[email protected]


Kryetar, Besim Halilaj
Tel. +383 44 243 636
E-mail, [email protected]


Sekretar i përgjithshëm: Amir Tahiraga
Tel. +383 44 145 009
E-mail, [email protected]

Federata e Pentatllonit Modern

Kryetar: Agron Kuqi
E-mail: 

Federata e Skermës e Kosovës
Federata e Kick-Boxit e Kosovës

E-mail: [email protected]

Kryetar: Fatmir Makolli
Mob: +383 44 209 292
E-mail:


Sekretar gjeneral: Nuhi Paçarizi
Mob: +383 44 201 305
E-mail:

Federata e Parkuorit e Kosovës

Kryetar: Berat Mavriqi
Tel
E-mail: [email protected]

 

Federata e E'Sportit e Kosovës
Federata e Teqbollit e Kosovës
Federata e Bejsbollit dhe Softbollit e Kosovës

Kryetar: Taulant Devolli
E-mail: [email protected]
Tel:


Sekretar i pergjithëshem: Pal Bala
E-mail: [email protected]
Tel: 

Federata e Sportit me Kuaj e Kosovës

Kryetar: Fehmi Fetahi
E-mail:

 

Sekretare: Arta Kokollari
E-mail: [email protected]