BE i KOK-ut mbajti mbledhjen e 60-të të tij

E premte,  12 mars 2021

Bordi Ekzekutiv i Komitetit Olimpik të Kosovës nën drejtimin e presidentit Besim Hasani, ka mbajtur mbledhjen e 60-të të tij, në të cilën shqyrtoi pika të ndryshme të Rendit të Ditës.

Në mbledhje u diskutua kryesisht për përgatitjet për Asamblenë e Punës dhe Zgjedhore, e cila do të mbahet më 25 mars 2021 në Hotel Emerald.

BE konstatoi se të gjitha përgatitjet po shkojnë sipas dinamikës së paraparë.

Bordi Ekzekutiv vendosi që në Asamble delegatë mund të jenë vetëm anëtarët aktivë të Bordit Ekzekutiv të Federatave Sportive të Kosovës, konform Nenit 5, Pika a, Nënpika 2, 3 dhe 4 e Statutit të KOK-ut.

BE raportoi edhe për Kuvendet e monitoruara të federatave sportive, për të cilat me disa përjashtime u tha se kanë pasur mbarëvajtje të rregullt.

BE shqyrtoi edhe aplikacionet e dy federatave të reja, Federatës së Skermës së Kosovës dhe Federatës së Tekbollit të Kosovës, të cilat u bënë anëtare të përkohshme të KOK-ut, dhe të cilat pritet të pranohen në Asamblenë e Punës.

BE shqyrtoi edhe kërkesa tjera drejtuar këtij organi.

Na ndiqni

Video

Federatat

Federata e Gjimnastikës e Kosovës

[email protected]


Kryetar, Besim Halilaj
Tel. +383 44 243 636
E-mail, [email protected]


Sekretar i përgjithshëm: Amir Tahiraga
Tel. +383 44 145 009
E-mail, [email protected]

Federata e Pentatllonit Modern

Kryetar: Agron Kuqi
E-mail: 

Federata e Skermës e Kosovës
Federata e Kick-Boxit e Kosovës

E-mail: [email protected]

Kryetar: Fatmir Makolli
Mob: +383 44 209 292
E-mail:


Sekretar gjeneral: Nuhi Paçarizi
Mob: +383 44 201 305
E-mail:

Federata e Parkuorit e Kosovës

Kryetar: Berat Mavriqi
Tel
E-mail: [email protected]

 

Federata e E'Sportit e Kosovës
Federata e Teqbollit e Kosovës
Federata e Bejsbollit dhe Softbollit e Kosovës

Kryetar: Taulant Devolli
E-mail: [email protected]
Tel:


Sekretar i pergjithëshem: Pal Bala
E-mail: [email protected]
Tel: 

Federata e Sportit me Kuaj e Kosovës

Kryetar: Fehmi Fetahi
E-mail:

 

Sekretare: Arta Kokollari
E-mail: [email protected]