Stafi i KOK-ut

Endrit Syla Udhëheqës i Departamentit të Financave (Arkëtar)

Periudha: 07.09.2016 -
Datëlindja: 16 janar 1995,Prishtinë
E-mail: [email protected]
Tel: +383 44 457 095

Edukimi
Gjimnazi “Sami Frashëri” Prishtinë
Universiteti i Prishtinës “Hasan Prishtina” Fakulteti Ekonomik, Drejtimi: Kontabilitet


Karriera
Kontabilist në kompaninë “EM & EN” Prishtinë (02-05.2013 – 01.08.2016)

Sportet e praktikuara
Basketboll, Futboll

Jeton Rudari Udhëheqës i Departamentit për Projekte

Periudha: Që nga viti 2013 -
Datëlindja: 11 dhjetor 1984, Prishtinë, Kosovë
E-mail: [email protected], [email protected]
Tel: +383 44 209 188

 

Edukimi
Univeristeti per Biznis dhe Teknologji “UBT”, Shkenca Kompjuterike
CCNA Discovery 1
CCNA Discovery 2

 

Karriera
Teknologji Informative, “Plan-Kos” 2007
Teknologji Informative, N.N.SH “ALBOS” 2011-2012
Teknologji Informative, dizajner “Tribuna” 2013-2014

Sportet e praktikuara
Volejbolli

 

Karriera sportive
Volejbollist profesionist nga viti 2004
Pjesë e klubeve KV Prishtina, KV Mabetexi, KV Drenica
Pjesë e Kombëtares së Kosovës
Gjyqtar aktiv i volejbollit

Blerina Imeri Udhëheqëse e Departamentit Ligjor

Periudha: 1 Gusht 2017
Datëlindja: 09 korrik 1992, Prishtinë
E-mail: [email protected]
Tel: +383 49 506 989

Edukimi
Shkolla e Mesme “Sami Frashëri”, Prishtinë - drejtimi shoqëror (2008-2011)
Universiteti i Prishtinës “Hasan Prishtina” - Fakulteti Juridik - Bachelor (2011-2015)
Universiteti i Prishtinës “Hasan Prishtina” - Master - drejtimi Civil (2015-2016)

Karriera
Udhëheqëse e Departamentit Ligjor si dhe të Burimeve Njerëzore - Devolli Logistic System (Devolli Corporation) - shtator 2016-Qershor 2017)
Praktikant Ligjor - Ministria e Punëve të Brendshme (nëntor 2015-Maj 2016)
Praktikant Ligjor - Zyrja e Avokatit Sevdali Zejnullahu (Janar-Qershor 2015, 6 muaj)
Researcher - Civil Rights Program Kosovo, CRPK, OJQ (shkurt-gusht 2014, 6 muj)

Sportet e praktikuara
Bjeshkatari-Hiking dhe Tenis

Rejhan Halili Asistente Ekzekutive

Periudha në KOK: 2016 - 

Datëlindja: 31 dhjetor 1967, Prishtinë, Kosovë
E-mail[email protected]

Tel: +383 45 386 795

 

Edukimi
Shkolla e Mesme “Sami Frashëri”, Prishtinë - drejtimi shkencor - natyror (1982-1986)

Universiteti i Prishtinës “Hasan Prishtina” - Fakulteti Ekonomik- Bachelor (1986-1990)

 

Karriera

General Director - TURMEDA-  Turkish Medical Agency (2014- 2016);

Expat - Operations Coordinator - International Rescue Committee - Syria Response - Gaziantep/Antalya, Turkey (2012-2013) 

Finance/Office manager EU IT Pilot Project in the field of education –Implemented by KING ICT - Zagreb, Croatia (2010-2012);

Finance/Office manager-Doctors of the World (2002-2010);

HR/Finance officer- World Vision Kosovo (1999-2002)                                                        

 

Sportet e praktikuara
Bjeshkatari, Skijim

Kushtrim Krasniqi Udhëheqës i Departamentit të Mediave

Periudha: Prej 1 qershor 2017 -
Datëlindja: 29 dhjetor 1982, Prishtinë
E-mail: [email protected]
Tel: +383 44 626 969

Edukimi
- Shkolla e Mesme “Gjin Gazulli”, Prishtinë – drejtimi kompjuterik (1997-2001)
- Universiteti AAB, Fakulteti i Komunikimit Masiv – drejtimi gazetari (2005-2008)
- I certifikuar për menaxhimin e rrjeteve sociale nga Agjencia e Menaxhimit të Rrjeteve Sociale “Hallakate” (2021)

- Pjesëmarrës në "Communication Workshop" të organizuar nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar (IOC) në Llozanë (2018)

 

Karriera

Gazetar në gazetën sportive “Kosova Sport” (2001-2003)

Gazetar në gazetën e përditshme “Pavarësia News” (2006-2007)

Gazetar sporti në gazetën “InfoPress” (2007 – 2009)

Gazetar sporti në gazetën “Sport” dhe “Tribuna Shqiptare” (2009-2011)

Kryeredaktor në gazetën “Sport” (2011 – 2013)

Kryeredaktor në gazetën “Sport Plus” (mars 2013 – shtator 2013)

Kryeredaktor në gazetën “Arena” (shtator 2013 – dhjetor 2014)

Redaktor sporti dhe moderator në emisionin “Arena” në televizionin “Tribuna Channel” (janar 2014 – qershor 2017)

Themelues dhe kryeredaktor i portalit sportiv "Gazeta Olle" (2015-2021)

Zyrtar për media (zëdhënës) në Komitetin Olimpik të Kosovës (1 qershor 2017 – prezent)

Press Attache i ekipit olimpik të Kosovës në Lojërat Olimpike Dimërore “PyeongChang 2018”, Lojërat Olimpike “Tokyo 2020”, Lojërat Evropiane “Minsk 2019”, Lojërat Mesdhetare “Tarragona 2018”, etj.

 

Çmimet

Fitues i çmimit "Ali Shala" për “Shkrimi më i mirë 2019” nga Shoqata e Gazetarëve Sportivë të Kosovës (SHGSK) – Janar 2020

 

Karriera sportive
Futbollist në KF Besëlidhja (1995 – 2003)

Qëndresa Osmanaj Menaxhere e Marketingut

Periudha:  18 shkurt 2020
Datëlindja: 16 gusht 1991, Istog
E-mail: [email protected]
Tel: +383 45 503 000

Edukimi
Shkolla e Mesme “Bedri Pejani”, Pejë - drejtimi matematikë - informatikë (2007-2010)
Universiteti i Prishtinës “Hasan Prishtina” - Fakulteti Ekonomik - Bachelor - drejtimi Marketing(2010-2013)
Universiteti i Prishtinës “Hasan Prishtina” - Master - Marketing (2013)

Universiteti  USN, Norvegji - Master - Marketing dhe Ndërmarrësi - Exchange Student (2016 - 2017)

Karriera

Menaxhere Marketingu për Heineken, Radenska, Keskinoglu etj - Kompania distribuive "N.T. Liridoni", (1.8.2018-10.2.2020)

Vise President - Marketing - "Super Viva Sh.P.K" - (1.9.2017-31.5.2018)
Asistente Marketingu - "Super Viva Sh.P.K" - (1.2.2016- 31.7.2016)

Menaxhere e thirrjeve publike dhe e zyres - "NEWS Sh.P.K" - (1.6.2014-31.1.2016)

Menaxhere e shitjes - "STONEX Sh.P.K" - (3.1.2014-11.5.2014)

Pjesë përbërëse e strukturave organizative e KCP- Kosova Cap Project 
Praktikante në departamentin e prokurimit- "Ministria e Tregëtisë dhe Industrisë" (1.3.2015 - 1.5.2015)Sportet e praktikuara

Running, Hiking, Crossfit

 

Na ndiqni

Video

Federatat

Federata e Gjimnastikës e Kosovës

[email protected]


Kryetar, Besim Halilaj
Tel. +383 44 243 636
E-mail, [email protected]


Sekretar i përgjithshëm: Amir Tahiraga
Tel. +383 44 145 009
E-mail, [email protected]

Federata e Pentatllonit Modern

Kryetar: Agron Kuqi
E-mail: 

Federata e Skermës e Kosovës
Federata e Kick-Boxit e Kosovës

E-mail: [email protected]

Kryetar: Fatmir Makolli
Mob: +383 44 209 292
E-mail:


Sekretar gjeneral: Nuhi Paçarizi
Mob: +383 44 201 305
E-mail:

Federata e Parkuorit e Kosovës

Kryetar: Berat Mavriqi
Tel
E-mail: [email protected]

 

Federata e E'Sportit e Kosovës
Federata e Teqbollit e Kosovës
Federata e Bejsbollit dhe Softbollit e Kosovës

Kryetar: Taulant Devolli
E-mail: [email protected]
Tel:


Sekretar i pergjithëshem: Pal Bala
E-mail: [email protected]
Tel: 

Federata e Sportit me Kuaj e Kosovës

Kryetar: Fehmi Fetahi
E-mail:

 

Sekretare: Arta Kokollari
E-mail: [email protected]