Muhamet Ramadani

Atletikë

Data e Lindjes:11.08.2002
Vendi i Lindjes:Mitrovicë
Disiplina:Hedhje e gjylës dhe hedhje e diskut
Kategoria:Hedhje e gjylës 6 kg
Trajner:Shaban Ramadani

KARRIERA

 

"SHPRESA E VITIT 2019" nga KOK

 

LOJËRAT

Pjesëmarrës në Lojërat Olimpike për të Rinj "Buenos Aires 2018"

 

 

MEDALJET

E artë: Kampionati Evropian U-20 "Talinn 2021", disiplina 6 kg, rez: 19.92 m.

E artë: EYOF "Baku 2019". Disiplina 5 kg, rezultati: 19.75m.

E artë: Kampionati Ballkanik U-20 "Stamboll 2021", 6kg, rez: 19.02 m.

E artë: Kampionati Ballkanik i sallës U-20 "Stamboll 2021", 6kg, rez: 

E artë: Kampionati Ballkanik U-20 "Stamboll 2020", 6 kg. rez: 19.20 m.

E artë: Kampionati Ballkanik U-18 "Stamboll 2019", 5 kg. rez: 19:31 m.

E bronztë: Kampionati Ballkanik U-20 "Stamboll 2019", 6 kg.

 

KLUBET

Trepça, Mitrovica

 

TRAJNER

Shaban Ramadani

Na ndiqni

Video

Federatat

Federata e Gjimnastikës e Kosovës

[email protected]


Kryetar, Besim Halilaj
Tel. +383 44 243 636
E-mail, [email protected]


Sekretar i përgjithshëm: Amir Tahiraga
Tel. +383 44 145 009
E-mail, [email protected]

Federata e Pentatllonit Modern

Kryetar: Agron Kuqi
E-mail: 

Federata e Skermës e Kosovës
Federata e Kick-Boxit e Kosovës

E-mail: [email protected]

Kryetar: Fatmir Makolli
Mob: +383 44 209 292
E-mail:


Sekretar gjeneral: Nuhi Paçarizi
Mob: +383 44 201 305
E-mail:

Federata e Parkuorit e Kosovës

Kryetar: Berat Mavriqi
Tel
E-mail: [email protected]

 

Federata e E'Sportit e Kosovës
Federata e Teqbollit e Kosovës
Federata e Bejsbollit dhe Softbollit e Kosovës

Kryetar: Taulant Devolli
E-mail: [email protected]
Tel:


Sekretar i pergjithëshem: Pal Bala
E-mail: [email protected]
Tel: 

Federata e Sportit me Kuaj e Kosovës

Kryetar: Fehmi Fetahi
E-mail:

 

Sekretare: Arta Kokollari
E-mail: [email protected]