Laura Fazliu

Xhudo

Data e Lindjes:28.09.2000
Vendi i Lindjes:Mitrovicë
Kategoria:-63 kg
Trajner:Driton Kuka

KAMPIONATI BOTËROR

Medalja e bronztë (junior): Marrakech 2019

 

KAMPIONATI EVROPIAN

Medalja e argjendtë: Sofje 2022

Medalja e artë (U-23): Sarajeva 2022

Vendi i 5-të: Lisbon 2021

Medalja e bronztë (U-23): Poreç 2020

Medalja e argjendtë (junior): Poreç 2020

Medalja e bronztë (junior): Vantaa 2019

 

LOJËRAT MESDHETARE

Medalja e artë: Oran 2022

Vendi i 5-të: Tarragona 2018

 

EYOF VEROR

Vendi i 5-të: Gyor 2017

 

TURNE NDËRKOMBËTAR

Grand Prix

Medalja e bronztë: Zagreb 2021

 

European Judo Open/European Cup

Medalja e bronztë: Zagreb 2021

Medalja e artë: Dubrovnik 2020

 

ÇMIMET

Shpresa Olimpike 2017 nga KOK

Shpresa Olimpike 2019 nga KOK 

Shpresa Olimpike 2020 nga KOK

 

Na ndiqni

Video

Federatat

Federata e Gjimnastikës e Kosovës

[email protected]


Kryetar, Besim Halilaj
Tel. +383 44 243 636
E-mail, [email protected]


Sekretar i përgjithshëm: Amir Tahiraga
Tel. +383 44 145 009
E-mail, [email protected]

Federata e Pentatllonit Modern

Kryetar: Agron Kuqi
E-mail: 

Federata e Skermës e Kosovës
Federata e Kick-Boxit e Kosovës

E-mail: [email protected]

Kryetar: Fatmir Makolli
Mob: +383 44 209 292
E-mail:


Sekretar gjeneral: Nuhi Paçarizi
Mob: +383 44 201 305
E-mail:

Federata e Parkuorit e Kosovës

Kryetar: Berat Mavriqi
Tel
E-mail: [email protected]

 

Federata e E'Sportit e Kosovës
Federata e Teqbollit e Kosovës
Federata e Bejsbollit dhe Softbollit e Kosovës

Kryetar: Taulant Devolli
E-mail: [email protected]
Tel:


Sekretar i pergjithëshem: Pal Bala
E-mail: [email protected]
Tel: 

Federata e Sportit me Kuaj e Kosovës

Kryetar: Fehmi Fetahi
E-mail:

 

Sekretare: Arta Kokollari
E-mail: [email protected]