Erza Muminoviq

Xhudo

Data e Lindjes:03.05.2002
Vendi i Lindjes:Pejë, Kosovë
Kategoria:-44 kg, -48 kg, -52 kg
Trajner:Driton Kuka

LOJËRAT OLIMPIKE PËR TË RINJ

Medalja e bronztë (-48 kg): Buenos Aires 2018

 

KAMPIONATI BOTËROR

Medalja e bronztë (juniore): Olbia 2022

 

KAMPIONATI EVROPIAN

Medalja e artë për kadete (U18): Sarajeva 2018

Vendi i 5-të (juniore): Poreq 2020

Medalja e bronztë (juniore): Luksemburg 2021

Vendi i 5-të (U-23): Sarajeva 2022

Na ndiqni

Video

Federatat

Federata e Gjimnastikës e Kosovës

[email protected]


Kryetar, Besim Halilaj
Tel. +383 44 243 636
E-mail, [email protected]


Sekretar i përgjithshëm: Amir Tahiraga
Tel. +383 44 145 009
E-mail, [email protected]

Federata e Pentatllonit Modern

Kryetar: Agron Kuqi
E-mail: 

Federata e Skermës e Kosovës
Federata e Kick-Boxit e Kosovës

E-mail: [email protected]

Kryetar: Fatmir Makolli
Mob: +383 44 209 292
E-mail:


Sekretar gjeneral: Nuhi Paçarizi
Mob: +383 44 201 305
E-mail:

Federata e Parkuorit e Kosovës

Kryetar: Berat Mavriqi
Tel
E-mail: [email protected]

 

Federata e E'Sportit e Kosovës
Federata e Teqbollit e Kosovës
Federata e Bejsbollit dhe Softbollit e Kosovës

Kryetar: Taulant Devolli
E-mail: [email protected]
Tel:


Sekretar i pergjithëshem: Pal Bala
E-mail: [email protected]
Tel: 

Federata e Sportit me Kuaj e Kosovës

Kryetar: Fehmi Fetahi
E-mail:

 

Sekretare: Arta Kokollari
E-mail: [email protected]