Rregulloret

Rregullore për mbështetje të përhershme financiare të sportistëve, të cilët kanë fituar medalje në Lojërat Olimpike, në Kampionatet Botërore dhe Kampionatet Evropiane RREGULORE (MKRS) NR. 09/2017 PËR PLOTËSIMIN E RREGULLORËS NR. 05/2017 PËR KATEGORIZIMIN E SPORTISTËVE DHE TË TRAJNERËVERregullore për Shpalljen e Laureatëve të Vitit në SportRREGULlLORE (MKRS) NR. 03/2018 PËR ORGANIZIMIN, FUNKSIONIMIN, DETYRAT DHE PËRGJEGJËSITË E KËSHILLIT KOMBËTAR PËR PARANDALIMIN DHE SANKSIONIMIN E DHUNËS DHE DUKURIVE NEGATIVE NË NGJARJET SPORTIVE RREGULLORE (MKRS) NR. 05/2017 PËR KATEGORIZIMIN E SPORTISTËVE DHE TE TRAJNERËVERREGULLORE (MKRS) NR. 02/2018 PËR NDRYSHIMIN DHE PLOTËSIMIN E RREGULLORES NR.08/2017 DHE RREGULLORES NR.02/2017 PËR KATEGORIZMIN E SPORTEVERregullore për ndarjen e shpërblimeve shtetërore për sportistët që arrijnë rezultate kulminante në garat ndërkombëtareProjekt/Rregullore nr. XX/XXXX për caktimin e kritereve, procedurave dhe formës për vërtetimin e sponsorizimit në fushën e Kulturës, Rinisë dhe SportitRREGULLORJA (MKRS) Nr. 05/2018 PËR KATEGORIZIMIN E SPORTISTËVE DHE TRAJNERËVE RREGULLORE (MKRS) NR. 08/2017 PËR NDRYSHIMIN DHE PLOTËSIMIN E RREGULLORES (MKRS) Nr. 02/2017 PËR KATEGORIZIMIN E SPORTEVERREGULLORE (MKRS) NR.01/2018 PËR PËRCAKTIMIN E KRITEREVE, PROCEDURAVE DHE FORMËS PËR VËRTETIMIN E SPONZORIZIMIT NË FUSHËN E KULTURËS, RINISË DHE SPORTITRregullore për ndarjen e bursave për Shpresat Olimpike dhe ParaOlimpikeRregullore e Punës e Asamblesë së KOK-utRREGULLORE (MKRS) Nr. 04/2018 PËR KATEGORIZIMIN E SPORTEVERREGULLORE (MKRS) NR. 02/2017 PËR KATEGORIZIMIN E SPORTEVE

Na ndiqni

Video

Federatat

Federata e Sportit me Kuaj

Kryetar: Fehmi Fetahi
E-mail:

 

Sekretare: Arta Kokollari
E-mail: [email protected]

 

Federata e Parkuorit e Kosovës

Kryetar: Berat Mavriqi
Tel
E-mail: [email protected]

 

Federata e Kick-Boxit

E-mail: [email protected]

Kryetar: Fatmir Makolli
Mob: +383 44 209 292
E-mail:


Sekretar gjeneral: Nuhi Paçarizi
Mob: +383 44 201 305
E-mail:

Federata e Pentatllonit Modern

Kryetar: Jahë Sahiti
E-mail: [email protected]

Federata e Gjimnastikës

[email protected]


Kryetar, Besim Halilaj
Tel. +383 44 243 636
E-mail, [email protected]


Sekretar i përgjithshëm: Amir Tahiraga
Tel. +383 44 145 009
E-mail, [email protected]

Federata e Bejsbollit dhe Softbollit

Kryetar: Taulant Devolli
E-mail: [email protected]
Tel:


Sekretar i pergjithëshem: Pal Bala
E-mail: [email protected]
Tel: